În acest sezon, în centrul atenției se află pantofii sport de la brand-uri iconice precum New Balance, Guess, Saucony și Diadora.

Comunicat de presă

Sunt aici pentru a rămâne în tendințe: cea mai nouă campanie epantofi.ro, dedicată sneakerșilor tip retro ne face să visăm la filmele americane din adolescență. În acest sezon, în centrul atenției se află pantofii sport de la brand-uri iconice precum New Balance, Guess, Saucony și Diadora.

Unul dintre trendurile pe care le putem observa astăzi este o nostalgie îndreptată către stilul anilor 70’, 80’ și 90’. Dorul pentru moda secolului XX se resimte și este vizibil de asemenea și în cazul pantofilor tip retro, sneakerșii de acest tip fiind una dintre cele mai căutate modele de pantofi sport în timpurile actuale.

Modelele disponible pe epantofi.ro sunt dovada clară a faptului că stilul retro este un clasic pe care nici timpul nu îl poate depăși.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cum să îți transformi casa într-o sărbătoare a simțurilor cu ajutorul Crăciunițelor Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC

Tennis shoes - albi, impecabili și agili sunt aliatul perfect pentru aproape orice tip de ținută. Poartă-i cu jeans, costume din două piese și mai ales rochii vaporoase.

Flouo mania - acești sneakers pentru stradă pun în evidență ținutele neutre și reprezintă pata de culoare de care ai nevoie în acest sezon. Alege culori precum galbenul, verdele și violetul. Diadora și Saucony au o ofertă generoasă de modele colorate.

Baskeți – este momentul să-i readuci în garderoba ta alături de pantaloni tip șalvari, shorts și mai ales costume de inspirație masculină.

„Design-ul potrivit e mereu cel care evocă emoție, indiferent de cât timp este făcut.”– mărturisește Emilia Kargol, Marketing Campaign Manager Epantofi Polonia.

Descoperă noile colecții de încălțăminte de la cele mai relevante branduri la un click distanță, pe epantofi.ro

Dermatita seboreică și soluțiile blânde care-i vin de hac Noile colecții de toamnă – iarnă pentru copii de la Marks & Spencer Noua colecție Milla Milla: cu eleganță boho-chic despre spiritul Crăciunului

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri