La Colline, unul dintre deschizătorii de drum în ceea ce privește producția de lactate de capră în România, anunță cu bucurie introducerea unor noutati în portofoliul său: produse din lapte de bivoliță.

Comunicat de presă

Noua gamă conține patru sortimente: lapte proaspăt de bivoliță la 900 g, rulou de 100 de grame de brânză cremoasă, iaurt cu cuagul ferm în două variante: la 200 g și 1 kg. Iar ca o noutate pentru segmentul acidofile a fost introdus ayranul, îndrăgita băutură cu origini orientale.

Ne-am început activitatea pe un segment de nișă, puțin popular, căci în urmă cu 15 ani, când am lansat La Colline, produsele din lapte de capră nu se bucurau de o popularitate prea mare. Din fericire, astăzi situația este complet diferită. Consumatorii sunt mai conștienți de beneficiile laptelui de capră și nu în ultimul rând, și-au îmbogățit gusturile. Îmi place să cred că am avut și noi o contribuție importantă la această stare de fapt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. OPI prezintă opt nuanțe noi în colecția Nature Strong™ și o bază nouă pentru lac de unghii Botanical Base Coat Ediția a șasea a elefantFest va avea loc în perioada 24-30 octombrie și reunește la start 50 dintre cele mai importante edituri Kaufland România lansează secțiunea ”Caruselul cu oferte”, de la partenerii Kaufland Card pentru utilizatorii Kaufland Card digital

La fel vom proceda și cu produsele din lapte de bivoliță, situația fiind oarecum similară. Vorbim despre un produs puțin cunoscut dar accesibil. Cu încredere și entuziasm, pornim la un drum în care consumatorii vor fi încântați să descopere unicitatea lactatelor de bivoliță. Iar cele din portofoliul La Colline sunt cu adevărat surprinzătoare, vă garantez” – Ovidiu Spînu, proprietar La Colline.

Bivolița, animalul de povară al armatei turcești, rămas în gospodăriile transilvănene

Bivolițele sunt crescute de secole în micile gospodării din Ardeal. Originea lor pe meleagurile noastre este disputată și pierdută în negura istoriei. După unii, bivolul autohton ar proveni dintr-o specie salbatică ce, la un moment dat, popula pustele europene. Altă ipoteză este colonizarea cu bivoli asiatici în evul mediu timpuriu cu ocazia invaziilor hune și avare. Singura variantă documentată istoric prin surse scrise și imagini de epocă este cea a apariției bivolului pe meleagurile noastre odată cu expansiunea imperiului Otoman care folosea bivoli masculi, dar și femele la tractiunea poverilor, mai cu seama a tunurilor grele.

SE DESCHDE PRIMUL MAGAZIN MAXI PET DIN TÂRGU MUREȘ! La Promenada Mall, primăvara aduce colecții fresh și experiențe inedite pentru vizitatori La nivel european, românii dispun de cel mai puțin spațiu în locuințe. Specialiștii Mobexpert îți arată cum să maximizezi fiecare mp disponibil pentru a răspunde tuturor nevoilor tale

Cu instincte puternice care amintesc de animalele sălbatice, bivolul este blând și devotat fiind atașat de cei care iî îngrijesc, dar reticent sau chiar agresiv cu străinii. Se mulțumește cu furaje grosiere, are un ritm de viață domol și adoră scaldatul, în unele culturi fiind numit „bivol de apa”.

Producția de lapte este în medie de 5-7 litri pe zi, laptele fiind foarte concentrat și fin, bogat în grăsimi de bună natură: acizi grași nesaturați cu lanț scurt și omega 3. Bivolițele sunt animale puternice și foarte sănătoase, transmițând prin laptele lor vigoarea și forța acestei specii rare.

Laptele de bivoliță și produsele obținute din acesta - iaurt, ayran sau brânzeturi - sunt delicatese ce merită să fie încercate, contribuind la o dietă variată și echilibrată.

OTTER DISTRIBUTION SĂRBĂTOREȘTE CU REDUCERI DE PÂNĂ LA 40% UN SFERT DE SECOL DE LA LANSARE Alexandrion Group a inaugurat a doua distilerie Saune, relaxare, băi... totul pentru sănătatea ta mintală și fizică

Despre La Colline

Super Lactis SRL este producătorul produselor din lapte de capră regăsite sub brandul La Colline care sunt prezente pe piața din România din anul 2007. La fabrica de la poalele dealului Feleacului, jud. Cluj, sunt obținute produse premium, create după o rețetă tradițională franceză dar folosind materie primă laptele de la ferme de capre din Transilvania. Brânzeturile La Colline sunt produse integral naturale, obținute din lapte de capră, fermenți lactici, cheag și sare de mare. Unele sortimente au adăugate condimente (piper roșu, ierburi a la provence) sau trufe adunate din pădurile din Transilvania. Laptele, iaurtul de băut și chefirul de capră sunt preparate din lapte integral, fără a fi agresate prin tehnologii sofisticate. Nu conțin conservați, organisme modificate genetic sau alți aditivi.

Descoperă noutățile Notino din zona de beauty-Ianuarie Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 Nestlé România sărbătorește Ziua Mondială a Veganismului prin gama sa GARDEN GOURMET

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri