AVON România se alătură demersurilor de sprijinire a persoanelor afectate de conflictul din Ucraina și donează refugiaților sosiți în România o primă tranșă de 53.000 produse de igienă, echivalentul a peste 7 tone, dar și alte produse de necesitate imediată, precum măști de protecție, șosete, mănuși și fesuri.

Comunicat de presă

Produsele vor fi distribuite refugiaților din centrele din zonele Isaccea, Sighetu Marmației, Siret, dar și în centrele din Republica Moldova. Pe lângă produse, echipele de voluntari AVON din aceste regiuni sunt activ implicate și gata să își ofere sprijinul pentru toți cei aflați în nevoie.

Mai mult, AVON România lansează un apel de sprijin către alte instituții locale care vor să beneficieze de ajutorul companiei: asociații, ONG-uri sau eentități care în aceste momente sunt alături de persoanele afectate și au nevoie de un partener.

Totodată, la nivel internațional, Fundația AVON donează 200.000 de dolari pentru sprijinirea persoanelor afectate de conflict.

„Ne alăturăm demersului impresionant de sprijinire a refugiaților ucraineni și oferim către centrele care îi adăpostesc produse de maximă necesitate, ce vin în întâmpinarea unor probleme stringente: păstrarea igienei personale, protecția împotriva COVID 19, precum și împotriva frigului care s-a instalat în aceste zile. Contribuim oriunde ajutorul nostru este necesar și îi invităm pe partenerii noștri, pe cei care distribuie, dar și pe cei care iubesc produsele AVON să se implice și ajute oamenii care astăzi au nevoie de noi ”, a declarat Andreea Moldovan, General Manager SEE AVON.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță AVON lansează Eve Become, parfumul inovator care se transformă împreună cu tine AVON lansează Today Tomorrow Always: The Moment, parfumul care transformă momentele speciale în amintiri de neuitat

Donațiile AVON se derulează prin intermediul asociațiilor Simte Românește și Fight for Freedom. Compania reiterează faptul că este gata să se implice și să susțină cu produse acolo unde este nevoie. De asemenea, AVON dorește să susțină de toate ONG-urile, asociațiile și oamenii care în această perioadă contribuie la mai binele celor afectați de conflict.

La nivel global, compania rămâne în contact direct cu echipele sale aflate în zona de conflict. Astfel, le oferă acestora o linie de asistență dedicată 24/7, leasigură un ecosistem de ajutor din partea echipelor din țările vecine, și le plătește salariile în avans pentru a le asigura siguranța financiară.

,,Așa am ales să abordăm situația dificilă în care se află Ucraina – oferind siguranță colegilor noștri și pe cât este posibil, ajutor persoanelor afectate”, a declarat Angela Crețu, CEO AVON Internațional.

AVON publică Raportul de Responsabilitate Socială pe 2021: o lume mai bună pentru femei este o lume mai bună pentru toți Studiu AVON: Creșterile alarmante ale costurilor de zi cu zi determină 80% dintre femei să caute surse suplimentare de venit Irina Rimes devine ambasador AVON și prezintă Hydramatic, primul ruj mat din lume cu nucleu hidratant

De 135 de ani, Avon susține femeile din întreaga lume, luptând pentru ca fiecare femeie să trăiască o viață sigură și sănătoasă.

Foto fr si main: Freer /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri