Revista NUNTA este o publicaţie-premium, un exerciţiu de virtuozitate jurnalistică, vizuală şi conceptuală, care se află pe piaţa din România încă din anul 2015.

comunicat de presă

Cel mai recent număr al Revistei NUNTAThe LOOK Edition, oferă un conţinut dens şi de calitate, abordează teme diverse şi vine în întâmpinarea viitorilor miri cu o varietate de informaţii, pictoriale, sfaturi în ceea ce priveşte look-ul. În general, mireasa, mirele şi toţi cei implicaţi ştiu cum şi-ar dori să arate în ziua nunţii, dar specialiştii noştri îţi dezvăluie secretele pe care doar profesioniştii le deţin.

Povestea de dragoste dintre Alexandra Uşurelu şi soţul său, Bobby Stoica, prezentată în EXCLUSIVITATE în numărul 15 al Revistei NUNTAThe Look Edition, deschide incursiunea într-o lume sensibilă cu un cover story delicat şi emoţionant, asemenea melodiilor pe care cei doi le aduc la viaţă în familie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Tot în numărul 15 al Revistei NUNTAThe Look Edition, ai ocazia să citeşti un material în EXCLUSIVITATE despre "Voiajul de miere" al lui Nicolae al României împreună cu soţia sa, Alina-Maria, în Thailanda. O sursă de inspiraţie pentru cei care nu sunt încă hotărâţi ce destinaţie să aleagă pentru zilele când vor pleca departe de lumea dezlănţuită.

foto arhiva personală

Într-un pictorial dedicat look-ului nupţial, Alexandra Crăescu şi Adonis Enache demonstrează cum machiajul şi coafura miresei formează un adevărat cuplu: armonios, indivizibil sau complementar. Răsfoind paginile revistei, orice mireasă va găsi o sursă de inspiraţie. Din numărul 15 al Revistei NUNTA, The Look Edition, poţi afla şi care sunt trend-urile 2019 în materie de manichiură şi cum poţi îmbina stilul şi culoarea acesteia, în aşa fel, încât să se asorteze cu... buchetul de mireasă.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

foto Alin Dobrin

În acest număr al revistei, dedicat look-ului, semnează articole cei mai cunoscuţi şi apreciaţi experţi în domeniile lor: Codrina Apostol, make-up artist, Gia Băcioiu, stylist & designer, Răzvan Mercan, owner Monocult, Cristina Turnagiu DragnaIna Tăranu-HofnărOana Trifu Bulzan, medic, nutriţionist, Carmen Ioniţă, organizator de evenimente, Andreea Stor, designer floral, Nouria Nouri, Răzvan Buzoianu, Marius Constantinescu şi Ioana Baldea Constantinescu.

Iar sursă de inspiraţie pentru nuntă îţi vor fi şi tinerii care ne-au povestit despre nunţile lor în cadrul rubricii Real Weddings a Revistei NUNTA, lucru pe care îl poţi face şi tu după marele eveniment. Contactează-ne şi este posibil ca şi povestea nunţii tale să apară în revistă.

REVISTA POATE FI ACHIZIŢIONATĂ DIN REŢEAUA NAŢIONALĂ INMEDIO, DE LA CHIOŞCURILE DE PRESĂ PARTENERE SAU ONLINE


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri