Pielea ta iubește soarele, plaja, marea, căldura, dar este sensibilă la razele solare puternice, așa că, în special vara, are nevoie de mai multă atenție decât oricând!

comunicat de presa

Pielea sensibilă adoră gama Avène Sun Care, care conține un număr minim de filtre solare, oferă eficacitate dovedită*, oferă toleranță optimă și minimizează impactul ingredientelor asupra mediului înconjurător.

SOARELE ESTE BUN, DAR SĂ EVITĂM RISCURILE

Bineînțeles, soarele are un efect pozitiv asupra pielii, corpul tău sintetizează Vitamina D și conferă o stare de bună-dispoziție. Însă, razele solare pot avea o acțiune nocivă asupra organismului, de la efectele negative pe termen scurt, precum arsurile solare și insolația, până la cele pe termen lung, cauzate de expunerea prelungită, fără utilizarea produselor cu factor de protecție, adaptate tipului tău de piele.  Mai mult, putem vorbi chiar și de leziuni la nivelul ADN-ului, care pot cauza cancer de piele. De asemenea, foto-îmbătrânirea este o altă consecință a expunerii cronice la soare fără a utiliza fotoprotecție, razele UVA distrugând colagenul și fibrele de elastină, în acest fel fiind afectată structura pielii tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Pentru toate acestea, experți noștri au creat ASOCIEREA PROTECTOARE EXCLUSIVĂ** SUNSITIVE®:

  • Sistem patentat de filtre solare, fotostabil: UVB-UVA cu spectru larg de acoperire
  • Asociere de ingrediente cu rol anti-oxidant: protecție celulară
  • Apă Termală Avène: calmantă, anti-iritantă

O GAMĂ MEREU EFICACE, MEREU NOUĂ

Noile texturi rezistente la apă ale gamei Avène Sun Care sunt imperceptibile pe piele și aduc confort instantaneu. Protejarea eficace împotriva razelor solare nu a fost niciodată mai plăcută!

Gama de protecție solară de la Eau Thermale Avène vine în întâmpinarea nevoilor pielii tale prin noi tehnologii:

  • Tehnologia SWOPTM (prezentă în produsele de protecție solară pentru copii) – transformarea fazei uleioase în fază aopasă în timpul aplicării. Rezultatul este aplicare facilă și o protecție solară mai ridicată.
  • Nude Skin (prezentă în toate produsele de protecție solară) – asociază 2 ingrediente active, cu rol în absorbția atât a transpirației, cât și a sebumului.
  • Ambalaje noi pentru Spray-uri.

Mai mult, începând cu 2019, în gama de protecție solară Eau Thermale Avène, aveți produse noi:

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023
  • Sport Fluid SPF50+, dedicat persoanelor ce practică activități sportive, care oferă protecție solară foarte ridicată, fiind foarte rezistent la apă și transpirație.
  • B-Protect SPF50+, conceput pentru protecția solară în mediul urban. Formula 3 în 1 a acestui produs aduce protecție anti-UV, anti-poluare, oferind, în același timp, și luminozitate tenului.
  • Mist SPF 30+, uleiul protector ce se utilizează atât pentru față, cât și pentru corp. Are o textură transparentă, non-lipicioasă, și un finish invizibil.

PROTECȚIE CU RIGOARE MEDICALĂ

Din cadrul gamei de protecție solară Eau Thermale Avène poți alege și dispozitivul medical clasa I - Sunsimed, ce oferă un spectru foarte larg de protecție UVA – UVB alături de eficacitate, siguranță și toleranță ridicate*. Aplicarea SunsiMed este un mijloc excelent de protecție a ADN-ului în cazul iradierii solare repetate. Sunsimed previne keratoza actinică, cancerul de piele (exceptând melanomul) și foto-îmbătrânirea***.

10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

*Sistem patentat de filtrare; Spectru larg UVB-UVA; Complex antioxidant unic; Protecția celulelor globale: Apă Termală Avène calmantă, anti-iritantă

**Laboratoarele de cercetare Pierre Fabre

***Williams G, Neale R, Frost C et al. Studiu controlat randomizat pentru evaluarea eficacității aplicării unui produs de protecție solară și a suplimenților cu betacaroten în prevenția keratozelor solare.Darlington S, Arch Dermatol. 2003 Apr;139(4):451-5. (2) Van der Pols JC, Williams GM, Pandeya N et al. Prevenția prelungită a celulelor scuamoase ale cancerului de piele prin utilizarea produselor de protecție solară. Cancer Epidemiol Biomarkers Prev. 2006 Dec;15(12):2546-8. (3) Study report RV4344B2013213: Studiu clinic monocentric, intra-individual, controlat pentru evaluarea eficacității produselor de protecție solara RV4344B împotriva foto-agresiunilor moleculare din piele după expunerea acută și sub-cronică la raze UV ( 5 zile), la populația tânără, adultă.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri