Ochelarii de soare sunt un accesoriu fashion cu dublă utilitate: îți protejează ochii de razele soarelui și sunt tușa finală a outfiturilor tale din sezonul cald.

5. Ochelarii de soare sport, de la utililar la în vogă

De departe cel mai popular trend al anului 2019, ochelarii de soare sport s-au transformat dintr-un accesoriu utilitar, într-unul fashion.

Sunt purtați adesea de vedete internaționale precum Rihanna, însă își fac simțită prezența și în moda stradală de zi cu zi.

Majoritatea ochelarilor de soare sport sunt supradimensionați sau au forme aerodinamice și lentile polarizate, pentru că sunt meniți să reducă lumina orbitoare a soarelui care ajunge la ochi în timpul activităților sportive pentru care au fost creați.

6. Ochelarii de soare cu rame cu aplicații și pietre

La polul opus ochelarilor design minimalist stau ochelarii de soare cu rame decorate cu detalii precum perlele rafinate, pietrele strălucitoare și elementele colorate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Aceste modele sunt destinate doamnelor și domnișoarelor elegante, cărora le place să se folosească de detalii prețioase pentru a-și eleva ținutele. Mult mai potriviți pentru outfituri elegante și feminine, acești ochelari de soare pot fi purtați și în combinații nonconformiste în stil casual, pentru un look de efect.

Vizitează întreaga colecție de ochelari de soare de la optica medicală Videt.ro și inspiră-te pentru cele mai la modă outfituri din sezonul cald.

Foto homepage: Ann Haritonenko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri