Talia jeanșilor s-a înălțat din ce în ce mai mult în ultimii ani, iar în acest sezon de primăvară-vară, aceasta va cunoaște apogeul în termeni de mobilitate și flexibilitate.

comunicat de presa

Cu o înălțime de 30 de centimetri, jeanșii Ribcage au cea mai înaltă talie a unei perechi de blugi realizată vreodată de Levi’s®. În trecut, talia a fost în centrul atenției, încă din anii ‘30, o personalitate emblematică care purta acest model fiind actrița Katharine Hepburn. Talia înaltă înglobează atât look-ul și atitudinea femeilor din alte decade, cât și stilul femeilor moderne care își croiesc jeanșii 501® vintage oversized pentru a crea talia înaltă perfectă. Acest model de jeanși cu talie înaltă, vedeta sezonului de primavără-vară, este rezultatul unui mix de stiluri: stilul casual de la jumătatea secolului XX, stilul grunge al anilor ‘90 și stilul de stradă Instagramabil.

Levi’s® Ribcage sunt jeanșii cu cea mai înaltă talie pe care o propunem sezonul acesta. Inspirat de vibe-ul anilor 90 și de look-ul autentic al modelului Levi’s® 501®, dar având în plus o talie amplificată, Levi’s® Ribcage este un model care se potrivește oricărei siluete.” - Karyn Hillman, Global Chief Product Officer al Levi’s Strauss & Co.

Levi’s® Ribcage se încadrează în tendințele acestui sezon unde talia înaltă este vedeta și este expresia perfectă a temei Unbasic, care pune accentul pe stilul personal și auto-exprimare! Această pereche de jeans te face să te simți fresh și în pas cu tendințele, datorită croielii ample, care nu se îndepărtează prea mult de clasicul Levi’s® 501®. Disponibil în varianta de croială dreaptă pe picior și varianta crop cu pliseuri, Levi’s® Ribcage îți conturează o siluetă perfectă și îți dă un plus de personalitate, indiferent de outfit-ul în care îl integrezi. Cu Levi’s® Ribcage avem parte de un salt al modei în materie de styling, dar fără a ne îndepărta foarte de mult de un look clasic Levi’s®.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri