Vinurile Purcari au fost distinse cu cele mai multe medalii din Republica Moldova si Romania la unul dintre cele mai importante concursuri internationale, Mundus Vini 2019.

Comunicat de presa

Vinurile Purcari au fost distinse cu cele mai multe medalii si titluri din Republica Moldova si Romania, la unul dintre cele mai importante concursuri internationale, Mundus Vini 2019, care s-a desfasurat în Germania. Printre acestea se numara titlul „Best of Show Moldova Red”, obtinut de Negru de Purcari, si titlul „Cel mai Bun Producator din Moldova”, obtinut de Vinaria Purcari.

Negru de Purcari, numit „regele vinurilor rosii”, a primit titlul „BEST OF SHOW MOLDOVA RED”, dar si AUR la MUNDUS VINI 2019. Acest „pumn de fier într-o manusa de catifea" a fost distins, de-a lungul anilor, cu cele mai prestigioase medalii din lume, titluri si onoruri regale. Considerat „piesa de rezistenta a vinariei", Negru de Purcari, nu este doar un vin cu traditie seculara, ci reprezinta dovada pasiunii fata de vita-de-vie si de vin a Vinariei Purcari. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Pe lânga titlul de „CEL MAI BUN VIN”, Purcari a adus acasa 10 medalii, dintre care 2 de AUR, care au revenit vinurilor Negru de Purcari 2015 si Cuvée de Purcari Feteasca Alba Brut, iar vinurile premiate cu argint sunt Rara Neagra de Purcari 2017, Freedom Blend 2017, Grande Cuvée de Purcari, Alb de Purcari 2017, Rosé de Purcari 2018, Vinohora Rosé 2018, Vinohora Alb 2017 si Sauvignon Blanc 2018.

Tot la Mundus Vini, Vinaria Purcari a câstigat titlul „BEST PRODUCER MOLDOVA - Cel Mai Bun Producator”.

Una din vinariile cu cea mai veche traditie din Europa, Vinaria Purcari, fondata în 1827, cu o istorie si traditie viticola bogata, este mai mult decât o vinarie cu trecut glorios, este o legenda vie ce poarta cu sine dovada pasiunii si dragostei de secole fata de vita-de-vie si de vin.

10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară 10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag

“În fiecare an, vinurile Purcari reusesc sa obtina rezultate remarcabile, reconfirmându-si calitatea si devenind tot mai cunoscute, în întreaga lume. De-a lungul anilor, Purcari, a obtinut nu doar medalii si onoruri regale, dar si aprecierea constanta a consumatorilor nostri. Toate aceste distinctii reconfirma calitatea, munca si pasiunea noastra fata de vita de vie si de vin si completeaza cu succes portofoliul de medalii obtinute de vinurile Purcari la marile concursuri de profil”, a declarat Directorul General Purcari, Victor Bostan.

Vinurile Purcari sunt create în colaborare cu oenologul italian Gederico Giotti, iar spumantele Cuvée de Purcari, cu expertul francez Jérôme Barret.

Mundus Vini este unul dintre cele prestigioase concursuri de profil. Pentru a corespunde standardelor de calitate, vinurile participante la competitie sunt degustate în orb si analizate riguros de o echipa de experti mondiali. La editia cu numarul 23 a concursului Mundus Vini, din acest an, au fost înscrise 4 311 vinuri, care au fost analizate de 175 de experti din 40 de tari.

10 Decorațiuni de Paște care fac sărbătorile mai frumoase 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece 10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri