Primăvara a început în Grădina Pandora

12:03, 25 Martie 2019 publicat în Noutati

Pandora dedică noi bijuterii femeilor moderne, dornice să-și scrie propriile povești.

Comunicat de presă

Simpla rostire a cuvântului „Primăvară” poate aduce un zâmbet pe faţa oricărei persoane. Și așa s-a întâmplat și în Grădina Pandora, odată cu lansarea celei mai noi colecții de bijuterii de primăvară, în cadrul unui eveniment exclusivist, care a avut loc în cea mai frumoasă grădină din București: Atelier Florens.

Citeste si:
Ce înseamnă să trăiești clipa prezentă? 20 de imagini în care cel...
Ce înseamnă să trăiești clipa...

Specialiști din industrie, jurnalişti şi vedete, precum Ioana Ginghină, Tily Niculae, Cristina Cioran, Loredana Dinu, Andreea Perju, Alexia Țalavutis, Diana Enciu & Alina Tanasă (Fabulous Muses), Maria Andreea, Sasha Borona, Iulia Verdeș, Andreea Remețan, Eli Roman, Oana Coșbuc, Ramona Solomon, Simona Țăranu și Vladimir Drăghia au fost prezenţi la evenimentul de lansare a acestei colecţii.

Pandora dedică noi bijuterii femeilor moderne, dornice să-și scrie propriile povești, să se reinventeze asemeni naturii primăvara, să înflorească și să-și făurească singure norocul. Cei doi VP Creative Directors ai Pandora, Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, au creat bijuterii minunate, pentru a le inspira pe femeile de pretutindeni să-și exprime sentimentele și stilurile, în moduri cât mai naturale. „Femeile au o forță interioară extraordinară, iar bijuteriile reprezintă modul perfect de a o arăta întregii lumi”, au spus designerii italieni.

Citeste si:
Alerta de fashion: Top 7 accesorii de păr must-have pentru...
Alerta de fashion: Top 7...

Mai mult decât o colecție, Grădina Pandora este un spațiu al exprimării libere a sinelui și un nou mod de a-ți arăta emoțiile și feminitatea, printr-o serie variată de modele și simboluri. Realizate din materiale de cea mai înaltă calitate și finisate manual, bijuteriile din noua colecție au o simbolistică bogată și detalii fin lucrate, îndemnându-le pe femei să împletească mesaje semnificative în propria lor poveste și să-și potențeze încrederea în sine.

#PandoraGarden


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri