Metode de întinerire a pielii de la AClinique, singurul loc în care se aplică măști cu aur de 24 K

Fructe și legume proaspete, doi litri de apă pe zi, opt ore de somn pe noapte, mișcare, o cremă super-hidratantă, cu factor UV... Cu toții știm regulile. Dar nu putem controla și factorii genetici, poluarea, calitatea alimentelor etc.

comunicat de presa

Trăim într-o societate în care aspectul fizic este foarte important. De la relațiile sociale până la cele profesionale, felul în care arătăm poate determina, în anumite cazuri, tipul de reacție sau atitudine a celorlalți față de noi.

Fructe și legume proaspete, doi litri de apă pe zi, opt ore de somn pe noapte, mișcare, o cremă super-hidratantă, cu factor UV... Cu toții știm regulile. Dar nu putem controla și factorii genetici, poluarea, calitatea alimentelor etc.

Iar dacă mediul în care lucrezi pune mare preț pe frumusețe și concurență, cum este domeniul showbiz, anumite tratamente cosmetice devin imperative.

Unul dintre cele mai sofisticate tratamente cu efect antiaging este aplicarea unei măști cu aur de 24 de carate, care a fost adusă în exclusivitate în România de către AClinique (clinica deținută de Asist.Univ.Dr. Anca Plăpcianu) în colaborare cu Dr. Thiago Freire, medicul vedetelor internaționale, specialist în medicină cosmetică anti-aging și lector la Universitatea din Moscova.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Principiile de bază ale mașinii CNC

Această nouă procedură de înfrumusețare are efect de regenerare celulară; netezește ridurile, reduce roșeața, oferă pielii elasticitate, oferindu-i o strălucire imediată. 

Clinica medicului specialist în dermatologie și doctor în științe medicale, Asist.Univ.Dr. Anca Plăpcianu, oferă o multitudine de proceduri estetice și tratamente dermatologice precum peeling-ul chimic, terapia cu plasmă bogată în trombocite (PRP) – cunoscută sub denumirea de „Terapia Vampir”, corecția cearcănelor cu acid hialuronic, lifting-ul non-chirurgical cu fire de suspensie (fire complet bioresorbabile de acid polilactic sau polidioxanonă), mezoterapia, terapia cu unde șoc (ultrasunete X-Wave) pentru tratarea celulitei, corecția ridurilor cu toxină botulinică, augmentarea buzelor și pomeților cu acid hialuronic, tratamentul hiperhidrozei (transpirația excesiva) cu toxină botulinică.

Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi... Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser Împreună în arte și simțiri

Peeling-ul chimic are rolul de a îndepărta celulele moarte și de a stimula regenerarea celulară. În funcție de particularitățile și problemele tenului se alege tipul de tratament: superficial, mediu sau profund. Indicațiile peeling-ului chimic sunt ridurile fine până la cele profunde, acneea, cicatricile postacneice, cicatricile post-varicelă, pistruii și petele hiperpigmentare. 

Mezoterapia este o tehnică minim-invazivă ce implică realizarea de microinjectari multiple prin care un amestec de substanțe active precum acidul hialuronic, vitaminele, oligoelementele, aminoacizii, precum și substanțe tensoare, lipolitice sunt introduse la nivel dermic, respectiv hipodermic. 

Terapia PRP constă în prepararea plasmei bogate în plachete (PRP) prin recoltarea unei mici cantități de sânge de la pacient, care este apoi prelucrat prin centrifugare, proces care separă plachetele de celelalte celule sangvine. Se obține astfel plasma bogată în plachete, un cocktail concentrat de factori de creștere, capabil să influențeze semnificativ regenerarea pielii. 

8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

Terapia Vampir este indicată pacienților care doresc rejuvenarea aspectului pielii de la nivelul feței, gâtului, decolteului și mâinilor, procedura având următoarele beneficii: stimularea producerii de noi fibre de colagen și elastină, reducerea ridurilor, ameliorarea aspectului cicatricilor, echilibrarea secreției de sebum, tratarea alopeciei (regenerarea părului). 

Pe lângă procedurile estetice, AClinique by Dr. Anca Plăpcianu realizează chirurgie dermatologică,  proceduri și tratamente dermatologice, precum: dermatoscopia (metodă folosită în diagnosticarea precoce a tumorilor de piele), laserterapia, terapia IPL, tratarea acneei și a cicatricilor postacneice, a dermatitei atopice, eczemelor, psoriazisului, a hiperpigmentării cutanate, a cuperozei și a căderii părului. 

Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Cum să alegi componente pentru baia ta

Dr. Anca Plăpcianu este medic specialist dermato-venerologie (cu specialitate de bază - dermatologia, chirurgia dermatologică, dermatoscopia şi terapia cu laser), doctor în ştiinţe medicale; membru al Societăţii Române de Dermatologie (SRD) și membru al Societăţii Europene de Dermatologie (EADV). A absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa în anul 2006 şi a urmat rezidenţiatul în Dermatovenerologie la Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” din Bucureşti.

Pentru mai multe informații despre AClinique by Dr. Anca Plăpcianu, accesați site-ul clinicii: www.drancaplapcianu.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri