Amway intampina venirea toamnei cu noua colectie de luciuri de buze Light Up Lip Gloss din gama de lux ARTISTRY Signature Color. Colectia cuprinde o selectie de opt nuante usor de aplicat, indiferent de loc sau de momentul zilei, datorita aplicatorului dotat cu sistem de iluminare LED si a oglinzii incorporate.

Particulele stralucitoare si formula hidratanta fac buzele sa para mai pline si le ofera o sclipire 3D, care va atrage toate privirile.

Noua colectie Artistry Light Up Lip Gloss contine o formula imbogatita cu un amestec special de uleiuri de jojoba si avocado, renumite pentru calitatile lor hidratante si regenerante. Luciurile de buze Artistry contin pigmenti delicati si particule ce reflecta lumina, ofera volum si invaluie buzele intr-o stralucire captivanta. Aceasta combinatie va crea un efect de vinil ce face buzele sclipitoare, moi si catifelate.

Pentru ambalajul produselor din aceasta colectie, designerii Amway au folosit designul „Crescendo”, in care linia ascendenta a capacului se combina intr-un mod extrem de elegant cu negrul si auriul. Acest lucru a condus la crearea unui produs de lux, pentru ca utilizatoarele sa aiba parte de o experienta desavarsita a machiajului. Accesoriul de iluminat si oglinda integrata permit retusarea si reaplicarea rapida a produsului, oricand si oriunde, pentru a obtine instant buze perfecte si un zambet de admirat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Cele opt nuante ofera o acoperire usoara spre medie, fiind potrivite pentru orice ton al pielii si sunt clasificate in trei categorii cromatice, de la bej/maroniu, la corai/rosu si roz/mov:

- Nuante de bej/maroniu, cu particule stralucitoare si acoperire usoara: Pink Nude

- Nuante de corai/rosu, cu particule stralucitoare si acoperire medie: Juicy Peach, Sweet Melon, Real Red (fara sidef)

- Nuante de roz/mov, cu particule stralucitoare si acoperire usoara-medie: Pink Sugar, Rose Petal, Misty Mauve, Raspberry Kiss

Formula cremoasa si hidratanta asigura o aplicare uniforma, astfel ca produsul se simte confortabil pe buze si nu le lasa lipicioase. Luciurile de buze Artistry Light Up contin un parfum extrem de discret si sunt testate dermatologic si alergenic.

Luciurile de buze Light Up Lip Gloss din gama de lux ARTISTRY Signature Color pot fi achizitionate exclusiv prin intermediul retelei de Intreprinzatori Privati Amway sau prin comanda online pe pagina de internet www.amway.ro, la pretul individual de 105,61 ron.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri