SevenSins.ro, cel mai mare magazine online de lenjerie intima din Romania anunta reduceri considerabile in aceasta luna. Toate produsele de pe site vor beneficia de reduceri de pana la 60%, iar in showroom va asteapta sute de produse la peturi irezistibile.

Black Friday, reduceri cat vezi cu ochii

Anul acesta SevenSins.ro organizeaza campania de Black Friday pe 18 noiembrie, unde toate produsele vor beneficia de o reducere de la 40%, respectiv 60%.

Toate seturile semnate Obsessive beneficiaza de reduceri de 45%, iar cele peste 400 de modele din aceasta gama au modele de lenjerie intima, chemise-uri si halate satinate de cea mai buna calitate.

Body-urile si top-urile sexy sunt piesele care nu trebuie sa lipseasca din garderoba de lenjerie intima. Colectia de body-uri si topuri disponibila pe SevenSins.ro cuprinde piese din dantela, satin, catifea, cu panglici delicate si linii fine ale corsetului, care vor pune in valoare fiecare silueta. Texturile alese pentru aceste piese sunt comode, chiar daca acestea se muleaza, iar materialul are tesaturi fine, lejere. Body-urile SevenSins.ro ofera siguranta ca liniile corpului sunt conturate si definite. Luna noiembrie aduce reduceri de 40% la toate modelele de body-uri si top-uri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Costumele de baie la reduceri irezistibile

Chiar daca sezonul costumelor de baie a trecut, reducerile de 45% nu pot trece neobservate. Asadar, achizitionarea unui costum de baie la un pret de invidiat, pentru urmatorul sezon estival, pentru o vacanta exotica sau pentru mersul la piscina este decizia perfecta. Pe SevenSins.ro se gasesc peste 140 de modele de costume de baie, ideale pentru orice stil, silueta sau ocazie.

Design-ul costumelor de baie de pe SevenSins.ro este unul potrivit pentru orice tip de silueta, liniile vintage dau un ton chic si senzual. Fie ca este vorba despre un costum de baie din doua piese, sau unul intreg, varietatea modelelor si a nuantelor este extinsa, iar alegerea poate fi facuta in functie de tonalitatea pielii si de liniile siluetei.

Despre SevenSins.ro

SevenSins.ro este un magazin online specializat in vanzarea de lenjerie intima, lenjerie intima sexy si costume de baie. Din 2009, magazinul a vandut peste 150.000 de piese de lenjerie catre 60.000 clienti din toata tara.

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare in toata tara pe www.SevenSins.ro si la showroom-ul SevenSins din Bucuresti, str. Orzari, nr. 3.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri