Colectia de Paste de la Paul cuprinde mai multe tipuri de produse pentru toate gusturile

comunicat de presa:

Brutariile frantuzesti Paul au pregatit o colectie de produse dedicate sarbatorilor pascale care pot fi servite la masa festiva sau pot fi oferite cadou celor apropiati. Colectia de Paste cuprinde mai multe tipuri de produse pentru toate gusturile: diferite sortimente de cozonaci (cu umplutura de nuci si amarene, cu nuci si portocale, cu nuci si stafide, Brioche sucre chocolat, Cramique sucre raisins), o reteta delicioasa de pasca cu branza dulce si stafide si deserturi à la française.

„Pentru al optulea an consecutiv, Paul aduce in Romania o colectie de produse dedicate Pastelui, adaptate traditiilor noastre si preferintelor clientilor. Gama cuprinde diferite sortimente de cozonac, pasca si deserturi de inspiratie frantuzeasca, concepute ca idei de cadouri pentru cei dragi. Prin diversitate, incercam sa aducem brandul Paul cat mai aproape de consumatorii romani, oferindu-le posibilitatea de a alege produse de calitate pentru diferite ocazii de consum.”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Deserturile de la Paul ce pot completa masa de Paste sunt: Sucette Chocolat Poulet (acadea de ciocolata), Amandes au chocolat (migdale, alune in ciocolata), Lapin Chocolat (iepuras din ciocolata cu lapte), Millefeuille Oeuf Choco (tort cu crema de ciocolata, alune si figurine din ciocolata), tablette au chocolat (ciocolata cu lapte), tablette au chocolat noisette (ciocolata cu lapte si alune), tablette au chocolat noir (ciocolata neagra).

Colectia dedicata sarbatorilor pascale este disponibila in toate brutariile Paul din Bucuresti, Cluj si Ploiesti pana pe 4 mai 2016.

Mai multe informatii despre brutarii, produse si oferte gasiti pe paginile de Facebook si Instagram ale Paul Romania.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri