ADIDAS LANSEAZA NOUL ANTIPERSPIRANT CLIMACOOL

Comunicat de presa

Adidas se auto-defineste prin implicarea totala in sustinerea sportivilor si anticiparea nevoilor pe care le presupun antrenamentele moderne si performanta. Sportivii de astazi au asteptari mari de la echipamentul lor, iar in fruntea listei se afla tehnologia care le asigura relaxare si hidratare. adidas este lider in lumea sportului prin Climacool, o tehnologie pentru confectionarea articolelor de imbracaminte si incaltaminte care asigura circulatia aerului pentru a-ti oferi senzatia de racoare si uscat kilometru dupa kilometru. Inspirat de aceasta tehnologie unica si motivat de ideea ca stilul de viata modern este precum o cursa, adidas Body Care lanseaza noul antiperspirant, Climacool.

Mai mult efort, mai multa protectie
Deodorantele antiperspirante si tehnologia Climacool pentru imbracaminte au aceleasi beneficii de baza prin care iti ofera o senzatie de prospetime la cerere. Pentru a-si imbunatati linia de produse antiperspirante, adidas a adaptat tehnologia Climacool pentru imbracaminte in noul antiperspirant Climacool.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Dezvoltandu-si permanent tehnologia, Climacool ofera performanta superioara in zona miscarii. Pentru ca nu stii niciodata cat de solicitanta iti va fi ziua, Climacool iti asigura protectie in orice situatie datorita formulei active. Aceasta a fost creata pentru a tine pasul cu intensitatea antrenamentelor de la sala sau cu stresul zilnic.

Tehnologia puternica Climacool contine capsule de prospetime, activate de miscare. Astfel, frecarea si umiditatea aparute in urma efortului determina capsulele sa se sparga, oferindu-ti prospetime imediata. Parfumul proaspat este generat de contrastul dintre uleiurile esentiale din formula si aroma de citrice eliberata de capsule.

Pe masura ce efortul se intensifica, Climacool potenteaza senzatia fresh de la inceput datorita capsulelor care se sparg continuu pe masura ce iti depasesti limitele.

Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Îți doresc timp… Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Cea mai performanta formula

Antiperspirantul Climacool intra in randul celor mai performante formule anti-perspirante Climacool oferite de adidas. Formula originala asigura 48 de ore de protectie impotriva umiditatii si a mirosului neplacut datorita actiunilor de blocare si absorbtie ale activilor antiperspiranti.

Pentru a se asigura ca noul produs Climacool se ridica la nivelul tehnologiilor adidas, formula a fost testata pe un numar mare de consumatori. Testele au demonstrat ca antiperspirantele Climacool au un parfum mai placut si au fost alese fara dificultate in defavoarea unui alt brand, lider pe piata, cand a fost testat impreuna cu acesta.

Un ambalaj modern, indraznet

Ambalajul modern este proiectat pentru a reflecta beneficiile formulei Climacool. Pentru prima data, adidas face o exceptie de la ambalajul complet negru si utilizeaza nuante de argintiu in cazul produsului pentru barbati, pentru un aspect modern. Antiperspirantul pentru femei este alb, pentru a induce ideea de curat si ingrijit. Elementele grafice sub forma valurilor de un albastru deschis sunt prezente pe ambele ambalaje si in toate vizualurile pentru comunicare, reprezentand tehnologia in actiune.

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Cele mai încurajatoare citate despre succes Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri