Primavara aceasta, Marks & Spencer aduce la viata lumea denimului printr-o colectie impresionanta de articole vestimentare destinate femeilor increzatoare si dornice sa isi redefineasa stilul casual. Mai mult, Marks & Spencer readuce pe agenda modei spiritul anilor ’70, redefinind stilul modern prin camasi fine din chambray, fuste elegante din denim si jeansi evazati.

Comunicat de presa

Croiala impecabila si inovatiile colectiei, impreuna cu pasiunea si know-how-ul depuse in fiecare pereche de jeansi creata, intaresc increderea femeilor in fiecare tinuta denim oferita de M&S, inca din 1957. Protagonist al colectiei primavara-vara, noul look denim lansat de Marks & Spencer introduce doua stiluri noi: relaxed skinny, cu o croiala libera si confortabila, si girlfriend jeans, o abordare feminina a stilului boyfriend.

Totodata, colectia denim M&S combina nonsalanta sofisticata a anilor ’70 cu un stil modern confortabil, redate in constructii de o eleganta fara efort, lejere si indraznete, perfecte pentru orice tip de eveniment.

3 motive pentru care vei iubi colectia denim pentru femei – Inovatiile denim de la M&S

Sculpt & liftTM

Prin inovatia sculpt & lift, jeansii Marks & Spencer confera femeilor un look demn de invidiat. Cusaturile curbate si pensele excelent croite pun in valoare forma corpului intr-un mod magulitor, iar materialul elastic, rezistent si de calitate inalta, pastreaza forma jeansilor timp indelungat, spalare dupa spalare.
Disponibili in marimile 8-22 (36 – 50), jeansii sculpt & lift de la Marks & Spencer pot fi achizitionati in magazinele din România intr-o gama variata de modele - drepti, bootleg, skinny si jegging, in nuante diferite de indigo.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Stay newTM

Tehnologia inovatoare Stay New de la Marks & Spencer pastreaza culoarea intensa a materialului pentru o perioada mai lunga de timp. Tehnologia rezistenta la decolorare foloseste o combinatie de coloranti si tehnici de fabricatie specifice, iar rezultatul se reflecta in produsele denim Marks & Spencer de o calitate exceptionala, pastrându-si culoarea intensa chiar si dupa mai multe spalari.

Ozone washTM

Jeansii Marks & Spencer sunt acum “green”. Tehnologia Ozone wash denim reduce nevoia de a folosi substante chimice concentrate si necesita mai putine clatiri, reducând volumul de apa reziduala cu pâna la 40%. Ozonul este o alternativa de curatare ecologica si practica, imbunatatind calitatea textilelor si finisajelor, iar astfel, jeansii M&S devin mai prietenosi cu mediul. Tehnologia Ozone wash se regaseste in modelele de jeansi drepti si bootleg.

A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri