In noua campanie NESCAFÉ Antiplictiseala, mai multi prieteni castiga mai mult

Distractia, timpul petrecut cu prietenii si hobby-urile reprezinta principalele preocupari ale tinerilor, mixul ideal fiind creat de activitatile din mediul virtual si cele din mediul offline. Tinerii isi doresc sa fie la curent cu ultimele trenduri si sa aiba parte de experiente cat mai diverse si dinamice pentru a invinge plictiseala.

NESCAFÉ 3in1 lanseaza o noua provocare pentru ei in campania NESCAFÉ Antiplictiseala, prin care tinerii pot castiga premii mai mari cu ajutorul prietenilor.

Una dintre activitatile preferate anti-plictiseala este timpul petrecut cu prietenii, fie ca este vorba de excursii, iesirea in oras sau discutiile pe Facebook. Astfel, campania NESCAFÉ 3in1 “Mai multi castiga mai mult” imbina socializarea cu ideea de castig, participantii avand ocazia sa intre in promotie impreuna cu prietenii lor pentru premii mai mari si distractie din plin. Castigurile sunt mai mari o data cu cresterea numarului de prieteni din grup, un grup avand maxim 5 membri.

In fiecare an, ne propunem sa inovam mecanismele campaniilor promotionale nationale NESCAFÉ Mixes, iar anul acesta le oferim participantilor posibilitatea de a influenta valoarea premiului castigat cu ajutorul prietenilor si de a atrage cat mai multi prieteni in campanie. Astfel, pot valorifica timpul petrecut impreuna castigand premii in bani. Coordonatele acestei campanii sunt momentele anti-plictiseala, distractia cu prietenii si castigurile cu frecventa zilnica.” a adaugat Ana Maria Doxan, Business Unit Manager Nestlé Beverages.

Premiile incep de la 1000 de ron/ zi pentru participantii care se inscriu singuri in concurs si cresc cu fiecare prieten adus in promotie pana la 1500 de ron pentru fiecare membru dintr-un grup de 5. Pentru a participa in promotie, participantii vor inscrie codurile promotionale de pe toate pliculetele de NESCAFÉ 3in1, NESCAFÉ 2in1 si NESCAFÉ Frappe pe site-ul www.nescafe.ro, pe pagina de Facebook a NESCAFÉ Romania sau prin sms la 1770.

Promotia se desfasoara pe parcursul a 70 de zile, in perioada 1 martie – 9 mai 2012, iar valoarea totala a premiilor este de 525.000 RON.

Pentru mai multe informatii privind participarea la promotie, puteti accesa site-ul www.nescafe.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri