16 Martie 2012 publicat în Noutati 52 share-uri

Raceala si gripa sunt doua afectiuni frecvente, care ne dau multe batai de cap.

Comunicat de Presa


Raceala si gripa sunt doua afectiuni frecvente, care ne dau multe batai de cap atat in sezonul rece, cat si atunci cand trecem de la un anotimp la altul, indiferent daca suntem adulti, copii sau persoane in varsta.

Raceala comuna este o infectie virala la nivelul tractului respirator superior, care se manifesta in mod normal prin congestie nazala, secretii nazale abundente, dureri in gat, raguseala, de multe ori stranut sau tuse si rareori dureri de cap si frisoane, la care uneori, se adauga o stare generala de rau.

Gripa este o infectie virala respiratorie acuta, cu evolutie rapida si raspandire pe arie larga, ce se manifesta prin febra puternica - de la una pana la trei zile, dureri de cap, dureri musculare si tuse uscata.
In timp ce adultii racesc in medie cam de 2-4 ori pe an, copiii racesc chiar si de de 6-8 ori, in functie de varsta si de gradul de expunere. In functie de imunitatea deja formata la un anumit virus al racelii, 20-70% dintre membrii familiei vor fi infectati la cateva zile dupa patrunderea virusului in casa .



In cazul in care unul dintre membrii familiei tale este racit, trebuie sa stii ca raceala se transmite de la persoana bolnava la cea sanatoasa de cele mai multe ori pe calea aerului, prin stranut, tuse etc, de aceea este foarte bine ca atunci cand o persoana este bolnava, sa stranute in batista sau servetel, pentru a nu-i imblonavi pe cei din jurul sau.

De asemenea, este foarte important sa-i inveti pe cei mici sa se spele pe maini cu apa si sapun cat mai des posibil, mai ales atunci cand vin de afara, dar si inainte de masa, intrucat degetele intra foarte usor in contact cu virusurile cand atingem diferite obiecte sau intram in contact cu o persoana infectata, iar daca ne atingem nasul sau ochii cu mana murdara, virusul poate intra mai usor in corp.

In sprijinul ameliorarii simptomelor racelii si gripei a fost creata gama Coldrex. Medicamentele din gama Coldrex reduc febra, calmeaza durerile si reduc congestia nazala.



Coldrex este una dintre cele mai complexe game de produse pentru raceala si gripa, care include atat medicamente pentru adulti, cat si pentru copii, produsele regasindu-se sub forme farmaceutice diferite, precum comprimate sau pulbere pentru suspensie orala, in functie de preferintele fiecaruia.

Coldrex MaxGrip Lemon, pulbere pentru suspensie orala combate simptomele de gripa si raceala, fiind recomandat adultilor si copiilor cu varsta peste 12 ani. Medicamentul asigura concentratia maxima de paracetamol per doza – 1000 mg pentru reducerea eficienta a febrei si ameliorarea durerii, un decongestionant (fenilefrina) pentru desfundarea nasulului si sinusurilor, iar prin continutul de vitamina C contribuie la sustinerea sistemului imunitar. Coldrex MaxGrip Comprimate (cu un continut de 500 mg paracetamol per doza) are in plus cafeina pentru un efect usor stimulant si un expectorant (terpinhidrat) pentru calmarea tusei productive.



Coldrex HotRem este disponibil in doua arome – Lemon si Honey&Lemon. Este recomandat in cazul racelilor comune si gripei, avand o concentratie de 750 mg paracetamol, un decongestionant (fenilefrina) si vitamina C, combinatie eficienta in ameliorarea principalelor simptome ale racelii si gripei: febra, congestia nazala, durerile de cap, durerile in gat. Medicamentele sunt indicate pentru adultii si copii cu varste incepand de la 12 ani.



Pentru copii cu varste curpinse intre 6 si 12 ani a fost creata gama Coldrex Junior, care include produsele Coldrex Junior Comprimate si Coldrex Junior Hotrem. Prin continutul de paracetamol, decongestionant (fenilefrina) si vitamina C, ambele produse sunt recomandate pentru ameliorarea simptomelor de gripa si raceala comuna precum stari febrile, frisoane, nas infundat, in plus Coldrex Junior Comprimate fiind indicat si pentru ameliorarea tusei seci productive, prin continutul suplimentar de expectorant (guaifenezina).

Aceste medicamente se pot elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Coldrex MaxGrip

- Coldrex MaxGrip combate simptomele de gripa si raceala, fiind recomandat adultilor si copiilor cu varsta peste 12 ani.

- Coldrex MaxGrip este prezent sub doua forme de prezentare, comprimate si pulbere pentru suspensie orala.

- Coldrex MaxGrip comprimate contine paracetamol - 500 mg per doza - pentru reducerea eficienta a febrei si ameliorarea durerii, un decongestionant (fenilefrina) pentru desfundarea nasulului si sinusurilor, iar prin continutul de vitamina C contribuie la sustinerea sistemului imunitar. In plus, contine cafeina pentru un efect usor stimulant si un expectorant (terpinhidrat) pentru calmarea tusei productive.

- Coldrex MaxGrip Lemon, pulbere pentru suspensie orala asigura concentratia maxima de paracetamol per doza, disponibila fara prescriptie medicala – 1000 mg, pentru reducerea eficienta a febrei si ameliorarea durerii, un decongestionant (fenilefrina) pentru desfundarea nasulului si sinusurilor, iar prin continutul de vitamina C contribuie la sustinerea sistemului imunitar.




Forma de prezentare:

- Coldrex MaxGrip comprimate - cutie cu 12 comprimate si cutie cu 24 de comprimate.
- Coldrex MaxGrip Lemon, pulbere pentru suspensie orala - pachet cu 10 pliculete suspensie orala.

Doza recomandata:
- Coldrex MaxGrip comprimate - copii cu varste intre 6-12 ani: 1 capsula la 4-6 ore, maxim 4 capsule in 24 de ore.

-

- Coldrex MaxGrip Lemon, pulbere pentru suspensie orala - doza normala pentru adulti (inclusiv varstnici) si copiii cu varsta peste 12 ani este de un plic la fiecare 4 sau 6 ore la nevoie. Nu luati mai mult de 4 plicuri in 24 de ore.
Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri