ATODERM tine ingrijirea speciala in flacoane mari!

Bioderma lanseaza prima varianta de gel spumant destinat ingrijirii speciale a pielii atopice: Atoderm PP Gel Spumant. Noul produs se gaseste in farmaciile din toata tara, la flacon de 1 L, cu dispenser.

Atoderm PP Gel Spumant contine o baza de spalare blanda, ce hraneste si restructureaza pielea atopica. In plus, stimuleaza, gratie vitaminei PP, reconstructia barierei cutanate prin sinteza de lipide intercelulare. Astfel, senzatia de mancarime si de piele care "tine" este indepartata, iar pielea este calmata, regasindu-si nivelul optim de hidratare.

Ideal pentru intreaga familie - sugar, copil si adult - Atoderm PP Gel Spumant imbunatateste calitatea vietii si previne aparitia puseelor. Produsul asigura o toleranta optima, are efect antibacterian si nu contine parfum sau parabeni.

Noul produs completeaza gama Atoderm, singura gama de dermato-cosmetice cu doua variante de gel la 1 L! Atoderm Gel Dus este de asemenea disponibil la flacon de 1 L, cu dispenser, pentru intreaga familie. Are un parfum delicat, iar culoarea placuta albastra este conferita de sulfatul de cupru, "responsabil" pentru actiunea purifianta. Cu fiecare spalare, Atoderm Gel Dus hidrateaza si catifeleaza pielea prin continutul de glicerina si xilitol.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Produsele gamei Atoderm ofera igiena si ingrijire proprii pielii uscate, atopice, curatand-o fara sa o agreseze.

Pret recomandat in farmacie:
Atoderm PP Gel Spumant 1 L - 68 lei
Atoderm Gel Dus 1 L - 68 lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri