22 Februarie 2012 publicat în Noutati 9 share-uri

In sfarsit efectul BB a ajuns si in Romania. Secretul din spatele celor doua initiale BB a fost deconspirat ieri la Iqonique Class Studio.

Comunicat de presa

Cine este de fapt BB? Este un secret al frumusetii venit din Asia, care imbina machiajul si ingrijirea intr-un singur gest. Sub initialele BB se ascunde Blemish Balm, folosit initial in Germania de catre dermatologi dupa procedurile de peeling.

BB Cream de la Garnier este un tratament , un nou gest de frumusete, simplu si eficace. In tarile in care femeile folosesc in media 7 produse in fiecare zi in cadrul rutinei de ingrijire a tenului, BB s-a bucurat deja de un mare succes. De aceea, avem convingerea ca si in Romania el va fi bine primit de catre consumatoare.

BB Cream Miracle Skin Perfector de la Garnier face TOTUL intr-un singur gest: netezeste, corecteaza, ilumineaza, hidrateaza si protejeaza datorita un SPF 15.

O crema multifunctionala care iti va schimba viata.

Si care speram ca te va face sa spui:

Istoria...

Sub initialele BB se ascunde Blemish Balm, folosit initial in Germania de dermatologi, aceasta are calitati exceptionale, pentru a calma si hidrata pielea dupa proceduri, cum ar fi peelingul. Importat din Coreea, crema BB a facut sa se vorbeasca despre ea si a intrat in atentia marilor actrite care au adoptat-o si nu au intarziat sa dezvaluie noul secret al frumusetii.

Fara a face rabat la eficienta, Garnier inoveaza cu prima crema hibrid de ingrijire pentru un rezultat imediat combinat cu actiune tratament de durata .

Inspirata de crema BB din Asia Garnier ofera prima formula crema BB special creata pentru pielea caucaziana si accesibila tuturor.

UN SINGUR GEST, 5 BENEFICII PENTRU PIELE

Pentru tenul lor femeile au multiple asteptari: ele vor sa-si hidrateze pielea, sa uniformizeze si sa ilumineze tenul, sa ascunda imperfectiunile, sa mascheze cearcanele si sa atenueze ridurile. Pana acum, pentru a ajunge la un rezultat vizibil pentru fiecare problema, a fost indispensabila utilizarea mai multor produse si consacrarea unui timp indelungat pentru asta. Astazi, crema Garnier BB creeaza Noul Gest 5 in 1.

Specialistii in ingrijire de la Garnier au conceput BB Cream Miracle Skin Perfector
ca pe o noua categorie de ingrijire, care a trebuit sa aduca cu sine aceleasi calitati cosmetice si senzoriale precum ansamblul ingrijirilor clasice de la Garnier. Noua formula dezvoltata are ca referinta senzoriala universul produselor de ingrijire Garnier, deosebit de exigent la aspectele legate de onctuozitate, placere la aplicare, senzatii de confort, parfum si la aspectul nutritiv. Acestor calitati Garnier le-a adaugat exigentele legate de produsele de machiaj a tenului: omogenitatea aspectului final si puterea de acoperire.

1. Care este specificitatea cremei BB, ce ii este caracteristic fata de cremele clasice?

Crema BB constituie o noua generatie de ingrijire. Este o ingrijire hibrida, reusind simultan sa ofere un efect imediat si un efect in timp, ceea ce merge dincolo de
ceea ce propun in mod uzual alte creme.
Este deopotriva mutifunctionala, avand multiple avantaje: ingrijire, hidratare, corectare, reparare, sporire a stralucirii si protejare. Crema BB se caracterizeaza, de asemenea, si prin textura sa, care aduce o acoperire optima.

2. Cum reuseste impacarea efectelor imediatecu efectele pe termen lung, in aceeasi formula?

A elabora o formula care combina aceste doua efecte, aparent opuse, a fost o provocare pentru a ajunge la un echilibru just. Efectele pe termen lung sunt legate de activii pe care i-am introdus, hidratanti, Vitamina C, in timp ce efectul vizibil imediat este posibil gratie pigmentilor.

3. Prin ce se distinge BB Cream Miracle Skin Perfector de tratamentele si fondurile de ten?

In prezent, tratamentele pe care le cunoastemnu au efecte vizibile imediate si nu sunt multi-efect. In acelasi mod, BB Cream nu se aseamana intru nimic unui produs de machiaj, care, prin definitie, nu are efect de ingrijire in timp. Universul nuantelor cremelor BB nu este cel al produselor de machiaj, noi avem nuante mai naturale si mai apropiate de coloritul natural al pielii. Acoperirea si textura nu se aseamana machiajului, care este mai dens si mai putin natural.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri