Anul a inceput in forta pentru moda romaneasca, fiindca pentru prima oara la Mercedes-Benz Berlin Fashion Week, prima saptamana a modei din calendarul international, 6 designeri romani si-au prezentat colectiile in fata a peste 500 de invitati si presa de specialiate.

Foto: DAN & CORINA LECCA// prezentarea colectiei Irinei Schroter si a Mihaela Glavan

Prezenta romaneasca la Berlin Fashion Week a continuat in aceeasi maniera surprinzatoare, pentru un public care nu era in tema cu fenomenul designului vestimentar romanesc de astazi.

Daca pentru Alina Botea iarna rimeaza cu rozul, argintiul si verdele trasate in linii unduitoare, curate si stralucitoare, pentru Andreea Musat viitorul sezon sta sub semnul suprapunerilor de materiale groase si fluide, al fustelor micro-mini si al volumelor exagerate.

Foto: DAN & CORINA LECCA/ imagine din colectia prezentata la Berlin de Alina Botea

Foto: DAN & CORINA LECCA/ imagine din colectia prezentata la Berlin Fashion Week de Andreea Musat

Lucian Broscatean, "copilul teribil al modei romanesti", dupa cum a fost caracterizat acest tanar designer, a prezentat o colectie conceptuala in care hainele isi schimba radical forma cu ajutorul stylingului. O demonstratie de forta in care, pe langa jocul de alb-negru, utilizeaza pentru prima oara si culoarea.

Foto: DAN & CORINA LECCA/ imagine din colectia prezentata la Berlin Fashion Week de Andreea Musat

Angela Vasiliu si-a trimis pe podiumul de la Berlin propunerile pentru toamna-iarna in tonuri pastelate si amintind ca forma de incaltamintea anilor '70.

Prezenta la Berlin Fashion Week a fost posibila datorita implicarii asociatiei FIT, a Ambasadei Romaniei la Berlin si a Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.


Foto front si main: DAN & CORINA LECCA


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri