H & M Hennes & Mauritz AB, retailer-ul international de moda recunoscut pentru hainele in tendinte, la preturi accesibile, va deschide primele doua magazine in Romania. Acestea se afla in doua dintre cele mai cunoscute si mai frecventate centre comerciale din Bucuresti AFI Palace Cotroceni si Unirea Shopping Center. Moda de calitate la cel mai bun pret, pe care H&M o ofera in magazinele sale din toata lumea, va fi de acum disponibila si pasionatilor de fashion din Romania.

“Romania este o piata foarte promitatoare pentru H&M si abia asteptam sa oferim consumatorilor romani moda de cea mai buna calitate la cel mai bun pret. Prin intermediul birourilor noastre de productie avem deja relatii comerciale de durata cu parteneri din Romania si suntem bucurosi sa ne extindem prezenta la nivel national.” declara Karl-Johan Persson, CEO H&M.

Mult asteptata deschidere a primului magazin H&M din Romania va avea loc la AFI Palace Cotroceni pe data de 25 martie, la ora 11:00. Magazinul are doua etaje, cu o suprafata totala de aproximativ 1.700 de metri patrati, si va fi deservit de o echipa de circa 60 de angajati. Al doilea magazin, care se va deschide la Unirea Shopping Center pe 26 martie la ora 11:00, are o suprafata de vanzare de aproximativ 2.500 metri patrati, iar numarul de angajati se ridica la 80.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

In ambele magazine se vor regasi articole vestimentare in cele mai noi tendinte H&M. Colectiile pentru femei reinventeaza hainele clasice, punand accent pe modelele anilor ’60 si ’70, cu forme scurte si intens colorate, sau lungi si elegante. Colectiile pentru barbati contin articole care pot fi purtate atat ziua cat si seara. Se formeaza astfel versiunea optima a garderobei barbatilor – haine care se potrivesc perfect, imbinand elementele clasice in combinatii creative.

Varietatea produselor oferite va reflecta perfect filosofia marcii H&M – design de top si capacitatea de a raspunde preferintelor stilistice ale oricarui client.

Preturile produselor disponibile in Romania vor varia intre 39.90 RON pentru camasi barbatesti si 129.90 RON pentru jachete de femei. Rochiile lungi de vara, jeans-ul si pantalonii pentru femei vor fi disponibili la pretul de 89.90 RON, in timp ce camasile de dama vor costa 59.90 RON.

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri