23 Mai 2022 publicat în Moda 43 share-uri

Anul 2022 aduce în prim-plan tendințe care vorbesc despre outfit-uri simple, culori care ne duc cu gândul la minimalism și confortul care primează.

Vara aceasta, articolele vestimentare de la bonprix reprezintă must-have-uri pe care toate iubitoarele de frumos ar trebui să le aibă în garderobă! Elena Gheorghe e exemplul perfect de cum simplitatea și combinațiile plăcute, alcătuiesc un look impecabil, dar și accesibil în același timp.

Primul look pentru care aceasta a optat a fost unul all black. Eleganță, stil și confort. Elena a combinat perfect un sacou lung negru din in cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă, dar cu un fit lejer - oferindu-i un aer minimalist, dar păstrând notele elegante. Mai mult de atât, și-a accesorizat ținuta cu o poșetă neagră tip chain bag care oferă finishing-ul ideal acestui look. Pentru că e o ținută care pune accente majore pe culoarea neagră, este potrivită pentru tot felul de contexte – de la o zi la job aglomerată până la seri târzii petrecute la o întâlnire alături de cei dragi.

Mai departe, Elena a ales să-și construiască ținuta în jurului unui trench de culoare bej, cu o croială relaxată, ideală pentru zile însorite. Purtat pe umeri, acesta oferă un aer stylish întregii ținute și alături de pantalonii albi ce au o croială lejeră, creează un look complet. Dacă te simți curajoasă asemenea Elenei, poți asorta această ținută cu o pereche de pantofi cu toc subțire, sau dacă dorești să mergi pe un vibe mai relaxat, poți opta pentru o pereche de teniși tip high.

Ultima ținută este puțin mai curajoasă decât precedentele, concentrându-se asupra exteriorizării personalității puternice a Elenei. Ea a ales o salopetă tip suprapus cu o croială fit pe corp, iar pentru a oferi un finishing în același stil, a ales să asorteze look-ul cu o pereche de sandale cu toc înalt. Acest outfit este definiția perfectă a modului în care eleganța și confortul se pot îmbina și crea o ținută gata să atragă orice privire!

Dacă look-urile Elenei te-au inspirat, intră pe bonprix.ro ca să descoperi cum îți poți transforma complet ținutele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri