Începutul secolului al XXI-lea a marcat apariția unor noi tendințe în modă, care au fost fie teribile, fie impresionante.

Industria modei implică mai mult decât schimbare perpetuă; este vorba de reînvierea tendințelor din trecut și de rafinarea lor pentru a se potrivi cu estetica prezentului. Cu toții am crescut urmărind idoli pop precum Britney Spears și Christina Aguilera în haine hidoase sau articole vestimentare emblematice.

Cu toate acestea, noul deceniu este plin de surprize și se pare că tendințele vintage și retro din anii 1990 și 2000 revin în forță. Deci, dacă încă nu ai scăpat de cizmele tale pufoase UGG dama sau speri că totuși poșeta ta Michael Kors din anul 2010 va reveni la modă, ai noroc! Este timpul să le scoți din dulap și să înveți cum să le accesorizezi pentru anii 2020, împreună cu aceste alte articole vestimentare retro:

Corsetele

Corsetele au fost cea mai mare senzație a începutului secolului al XXI-lea și nu se demodează niciodată. Sunt încă o alegere populară pentru o apariție sexy sau plină de farmec, așa că nu este de mirare că revin în forță și în acest an.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Le poți combina fără efort cu blugi skinny, pantaloni loose-fit sau cu fuste. Materialul este subiectiv: catifea, denim sau poliester. Nu uita să-ți accesorizezi ținuta cu o pereche de cercei delicați sau un colier îndrăzneț pentru a completa lookul.

Sandalele cu barete

Nimic nu te face să te gândești mai repede la anii 2000 decât sandale cu barete, pur și simplu pentru că erau peste tot și fiecare celebritate le purta. Și acestea revin la modă și ai fi uimită de gama largă de încălțăminte disponibilă în aceste zile. Poți opta pentru o pereche cu platforme sau fără tocuri pentru o plimbare lejeră prin parc ori sandale cu toc cui pentru un look elegant. Nu ești sigură de culori? Schema cromatică populară acest sezon este cea pastelată, așa că alege liniștită sandale în culori precum liliac, roz prăfuit sau bleu.

Gențile mini

Când vine vorba de a găsi cea mai potrivită geantă pentru o ieșire în societate, cu cât este mai mică, cu atât mai bine ar trebui să fie mantra ta. Geanta mini este elegantă, versatilă și ușor de transportat: ești limitată la a-ți lua cu tine doar lucrurile esențiale, cum ar fi banii, cardurile și eventual un ruj. Zilele genților mari s-au încheiat și acum poți opta pentru unicitatea celor miniscule. Fii sigură că, oriunde te vei duce, vei fi o apariție de neuitat cu o astfel de geantă atașată ținutei tale.

Blugii cu talie joasă și pantalonii cargo

Îți amintești când vedetele se prezentau la evenimentele de pe covorul roșu în pantaloni cargo și blugi? Acele vremuri sunt demult apuse, iar acum nu putem decât să anticipăm ținute incredibil de sofisticate pentru astfel de ocazii (depinde de tematica evenimentului, desigur). Cu toate acestea, ești liberă să porți astfel de articole vestimentare în 2022, deoarece sunt din nou în vogă. Nu îți fie teamă de blugii cu talie joasă, nu îți vor aluneca de pe șolduri, atât timp cât îți achiziționezi mărimea potrivită (eventual poți adăuga o curea elegantă). Pantalonii cargo sunt foarte populari acum, deoarece majoritatea adolescenților preferă stilul sport-șic, și arată grozav atunci când sunt combinați cu adidași cu imprimeu funky, un maiou alb simplu și o pălărie tip bucket.

Nu uita de luciul de buze roz și fardul sclipicios pe pleople înainte de a ieși din casă. Amintește-ți că, la sfârșitul zilei, ar trebui să te simți confortabilă și mulțumită de ținuta ta.

Sursă foto: Freepik


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri