26 Februarie 2019 publicat în Moda 1 share-uri

Șalurile din mătase naturală sunt accesorii extrem de versatile, care pot fi purtate cu succes, indiferent de anotimp.

Șalurile din mătase naturală, lână și cașmir pot fi purtate cu succes pe toată perioada anului, indiferent de vreme. Lâna este recomandată iarna și toamna, iar bumbacul este potrivit primăvara și vara. Cea mai bună variantă însă, indiferent de anotimp, este reprezentată de mătasea naturală, care are o structură moleculară potrivită oricărei temperaturi.

De ce să alegi șaluri din mătase naturală

Șalurile din mătase naturală sunt accesorii extrem de versatile, care pot fi purtate cu succes, indiferent de anotimp. Astfel, atunci când este răcoare, tot ce trebuie să faci este să ai grijă să porți eșarfa înfășurată de două ori în jurul gâtului și să te asiguri că decolteul paltonului este bine acoperit. O altă variantă avantajoasă pentru tine este cea în care porți șalul de mătase naturală pe umeri, deasupra paltonului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Vara nu mai ai grija frigului și poți purta eșarfa ca și accesoriu pentru brâu, rochie, pălărie, geantă sau coafură. Orice variantă de purtare ai alege, vei ieși în evidență prin eleganță și stil, dacă optezi pentru un șal din mătase naturală semnat de un designer cunoscut.

Șaluri cu imprimeuri florale - Cum să le porți corect

Mătasea din Italia este renumită pentru eleganța sa deosebită și pentru că este lucrată cu multă atenție. La fel de renumite sunt șalurile din mătase create de designeri italieni, care se remarcă prin imprimeurile lor stilate.

Pentru că șalurile cu imprimeuri florale merg cel mai bine purtate vara sau primăvara, (asortate la rochia preferată purtată la un cocktail în aer liber sau la o ieșire în parc cu prietenele), îți recomandăm să adaugi ținutei tale șalul cu imprimeuri florale, pe care să îl porți neapărat cu o rochie elegantă, fără prea multe culori.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Sfat: În zilele toride, poți purta acest șal și pe post de batic, alături de ochelarii de soare, sau ca accesoriu pentru talie sau păr.

Șaluri cu imprimeuri orientale - Cum să le asortezi corect

Șalurile sale din mătase naturală și cu imprimeuri orientale se asortează minunat ținutelor office sau smart casual. Dedicate femeii moderne, mereu ocupate și care se străduiește să mențină un echilibru între carieră și viața de familie, acestea pot fi purtate în jurul gâtului sau ca și accesoriu atractiv pentru geanta ta favorită.

Sfat: Alege eșarfa cu imprimeuri orientale pentru întâlnirile tale de afaceri. Aceasta te va ajuta să obții un aspect cu adevărat chic, dar care impune respect în egală măsură.

Șaluri din mătase naturală în culori vii - Cum să îți personalizezi fără efort ținuta

Poți obține o ținută sofisticată cu un singur accesoriu? Da! Șalurile din mătase naturală în culori vii sunt cunoscute pentru eleganța lor discretă, dar în același timp mereu în ton cu moda.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Sfat: Personalizează-ți tinuta de vacanță cu o eșarfă din mătase naturală, în culori care te duc cu gândul la mare!

Un accesoriu al femeii moderne, care caută un echilibru constant între carieră și familie, șalul din mătase naturală se potrivește minunat cu o varietate de ținute, indiferent de anotimpul în care acestea sunt purtate.  Indiferent dacă alegi să îl porți la birou sau ca și accesoriu care îți completează rochia favorită, acesta va adăuga rafinament ținutei tale și tu te vei evidenția prin eleganță și stil.

Prin urmare, alege să porți un șal din mătase naturală semnat de un designer italian și bucură-te de varietatea de modalități în care îl poți asorta, indiferent de ocazie sau de perioada calendaristică.

Sursa foto: www.tiemeup.ro

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

Foto homepage: By Svyatoslava Vladzimirska /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri