Iata cele mai importante sfaturi de care trebuie sa tii cont daca te-ai hotarat sa faci o schimbare in garderoba ta:

"Un dulap plin cu haine si nu am in ce sa ma imbrac" - daca aceasta propozitie iti suna mai mult decat familiar si stii ca ai rostit-o de cateva ori in ultima saptamana, ar putea fi un semn ca ai nevoie de o schimbare. Cumparam haine pe care stim ca nu le vom purta mai mult decat o data, apoi ne incapatanam sa le pastram in dulap ani la randul, cu gandul ca poate le va veni timpul, la un moment dat.

Asa ajungi sa petreci zeci de minute privind in gol la umerase pline cu rochii, bluze si sacouri si sa nu vrei sa porti nimic din ce ai. Poate ca ti-ai schimbat stilul fara sa-ti dai seama, poate ca ai inceput sa frecventezi locuri care impun un anumit dress-code sau poate noua ta slujba iti cere sa imbraci mai mult tinute office.

Oricare ar fi cazul, inainte sa dai buzna in magazine, nu strica sa faci un inventar al hainelor si sa vezi ce poti pastra si care sunt cele de care te poti lipsi pentru a face loc noilor piese de imbracaminte. Iata cele mai importante sfaturi de care trebuie sa tii cont daca te-ai hotarat sa faci o schimbare in garderoba ta:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

1. Gandeste in termeni de tinute, nu de piese individuale

De cate ori ti-ai cumparat ceva care ti-a placut, doar ca sa iti dai seama acasa ca nu ai la ce sa porti haina respectiva? Ca sa eviti astfel de situatii este bine sa-ti cumperi direct tinute sau sa te asiguri ca ai cu ce sa asortezi acea bluza cu paiete sau fusta conica pe care ai pus ochii. Daca vrei sa-ti cumperi mai multe obiecte vestimentare si sa-ti compui o serie de outfituri, dar nu vrei sa-ti dinamitezi cardul din prima, este mai simplu sa iei un astfel de credit de nevoi personale si sa rambursezi suma treptat. Tine cont ca garderoba o schimbi rar, asa ca nu vei mai avea cheltuieli suplimentare cu hainele in lunile care urmeaza.

2. Alege cateva piese clasice

Fa-ti o lista cu cateva piese de imbracaminte clasice, pe care sa le poti combina cu usurinta. O pereche de pantaloni negri, o fusta dreapta, niste jeansi clasici, o camasa alba, un sacou cambrat, eterna rochie neagra si niste pantofi cu toc confortabil sunt cateva dintre piesele in jurul carora iti poti construi numeroase tinute pe care sa le adaptezi in functie de ocazie. “The little black dress” poate fi purtata cu usurinta si la birou, cu o pereche de pantofi cu toc si un taior sau se poate transforma intr-o tinuta de cocktail cand o combini cu un colier statement si un plic supradimensionat.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele

3. Nu cumpara niciodata fara sa probezi inainte

Iti stii masurile si crezi ca poti estima din ochi cam cum ti-ar veni o rochie sau o bluza, insa acum exista o discrepanta foarte mare intre croieli si marimile de pe etichete. Fa-ti un obicei din a proba tot ce cumperi, ca sa nu ai surpriza neplacuta de a descoperi ca hainele fac cute inestetice sau nu se asaza cum trebuie pe tine.

4. Alege accesoriile potrivite

Accesoriile sunt cea mai simpla metoda de a scoate din anonimat si cea mai banala tinuta. Ele iti reflecta, de asemenea, si personalitatea. Unele femei prefera accesoriile indraznete, in culori tari sau cu mesaje personalizate, in timp ce altele se simt mai confortabil cand poarta bratari sau lantisoare discrete, minimaliste.

5. Mizeaza pe culorile si croielile despre care stii ca te avantajeaza

Chiar daca revistele de moda iti spun ca vara asta se poarta portocaliul neon, asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa-ti cumperi haine in aceasta nuanta, daca ea nu iti pune in valoare trasaturile. Ramai fidela paletei de culori care stii ca iti vin bine si evita sa experimentezi cand iti construiesti de la zero o noua garderoba.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!

6. Scapa de hainele vechi si de cele care nu iti mai vin

Daca ai haine pe care nu le-ai imbracat nici macar o data in ultimul an, atunci este timpul sa te descotoresti de ele. Sigur ca ti-a placut acea rochie cand ai cumparat-o, dar poate ti-ai dat seama acasa ca nu te flateaza croiala sau culoarea sau, pur si simplu, nu ai unde sa o porti. Acesta este un semn ca nu mai are ce cauta in garderoba ta.

Multe femei pastreaza acea pereche de blugi pe care o au inca din liceu pe post de barometru al fluctuatiilor in greutate sau in speranta ca, intr-o zi, vor reusi din nou sa intre in ei. Insa daca ai pantaloni, camasi si bluze in care te chinui sa intri sau care, dimpotriva, atarna pe tine, desparte-te de ele fara regrete. Niste haine care nu sunt marimea ta nu vor arata niciodata bine pe tine si, oricum, indiferent ca mai pierzi in greutate sau mai castigi, cu siguranta vei dori sa-ti cumperi altele atunci, si nu sa te intorci la cele vechi.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

Si ca tot vorbim de vechi, oricat ai avea grija sa pastrezi aspectul nou al hainelor tale, spalarile repetate vor degrada in timp materialele, chiar si pe cele de foarte buna calitate. Semnele de deteriorare se vad de obicei la extremitati, asa ca verifica tivurile hainelor, precum si fermoarele sau nasturii pentru a-ti da seama care sunt pe cale sa devina nefunctionale.

"Trendurile vin si pleaca, stilul este etern" spunea designerul Yves Saint-Laurent, iar aceasta propozitie ar trebui sa fie si motto-ul tau. O garderoba functioneaza ca o carte de vizita, asa ca de fiecare data cand iti cumperi haine, tine cont de personalitatea ta si de ceea ce vrei sa le transmiti celor din jurul tau.

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri