10 Mai 2016 publicat în Moda 5 share-uri

Indiferent ca este vorba de un eveniment anuntat din timp sau unul spontan, de o petrecere pe plaja sau una pe acoperis, de o seara cu prietenele sau o cina cu parintii lui, iata cateva sugestii vestimentare care te vor scoate din incurcatura, fara sa-ti dea batai de cap.

Cand vine vorba de moda si de respectat un dress code, e foarte interesant cum, uneori, femeile fac cele mai nefericite alegeri vestimentare. Ori aleg tinute mult prea exagerate pentru tematica evenimentului, ori prea simpliste, ori nu respecta pur si simplu dress code-ul comunicat.

Cu toate ca trendurile si regulile sunt mereu in schimbare, iar optiunile vestimentare sunt infinite, dress code-ul incepe sa-si piarda din relevanta si asta nu e bine, pentru ca alegandu-ti hainele conform unei teme face parte din distractie. Indiferent ca este vorba de un eveniment anuntat din timp sau unul spontan, de o petrecere pe plaja sau una pe acoperis, de o seara cu prietenele sau o cina cu parintii lui, iata cateva sugestii vestimentare care te vor scoate din incurcatura, fara sa-ti dea batai de cap.

Ocazia: nunta


Ce sa alegi
: Data, locatia si anotimpul ar trebui sa fie puncte de reper in alegerea vestimentatiei pentru nunta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Pentru o nunta de zi, care tinde sa fie mai casual, orienteaza-te catre o rochie feminina in culori pastel sau cu imprimeuri delicate. Dupa ora 7 seara, poti sa ai o abordare foarte eleganta. Rochia neagra lunga este intotdeauna o optiune stilistica la indemana. Daca esti o fire mai indrazneata, o rochie in culori aprinse, cu imprimeuri florale sau geometrice sau una cu detalii aplicate te va transforma intr-o apartie spectaculoasa.

Ocazia: cocktail party

Ce sa alegi: In zilele noastre, un cocktail party se traduce printr-un eveniment informal ce implica o tinuta rafinata, relaxata si actuala.

Practic, tinuta de cocktail party este cea care face tranzitia dintre stilul de zi si tinutele de seara. Pentru o aparitie relevanta, alege o rochie a la Marilyn Monroe, pana la genunchi, in culori uni sau pastelate, realizate din material dedicate, cum ar fi matase sau satin.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Ocazia: cina romantica

Ce sa alegi: O cina romantica, la un restaurant sofisticat, este un motiv suficient de bun sa-ti pui o rochie eleganta, sexy si cei mai buni stilettos pe care ii ai in garderoba. Imbraca-te la patru ace si zambeste toata seara.

In general, opteaza pe moderatie si decenta, poti purta o rochie usor decoltata, insa nu foarte scurta. Scurt si decoltat puse in acelasi context, va avea, de fiecare data, un rezultat vulgar. O rochie din catifea, din satin sau din dantela poate fi foarte seducatoare daca este purtata cu decenta. Alege culori romantice precum rosu, burgundy, blue velvet, roz pal sau nude.

Ocazia: seara in club

Ce sa alegi: O invitatie in club inseamna o invitatie la distractie. Cand alcatuiesti tinuta potrivita, lasa-ti imaginatia sa lucreze. Iti doresti o tinuta extravaganta, care sa atraga atentia, dar in care sa te simti confortabil si care sa-ti ofere libertate de miscare, de dans.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Opteaza pentru o rochie scurta, din materiale usoare. Iubesti paietele, aplicatiile excentrice, culorile stridente, piesele cu accente metalice? Aceasta este ocazia potrivita sa le porti si sa te transformi intr-o disco diva. Moderatia este cuvantul cheie pe care sa-l ai in vedere inainte de a pleca in drum spre club.

Ocazie: petrecere corporate

Ce sa alegi: Pastreaza lucrurile profesionale, dar in conformitate cu evenimentul

Cand te imbraci pentru o petrecere corporate, trebuie sa ai in vedere cultura organizatie, cat si tematica petrecerii. Sunt companii indraznete care organizeaza petreceri extravagante pentru angajati, dar si companii care prefera sa tina totul la nivel profesional. Daca ti se cere sa respecti dress code-ul, ca o profesionista ce esti, vei alege sa te incadrezi in standardele cerute. Oricat de prietenos si de relaxat ar fi contextul, nu alege o tinuta provocatoare. Apeleaza cu incredere la o rochie a carei lungime sa pastreze linia genunchiului si care nu dispune de un decolteu adanc.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Ocazia: nicio ocazie

Ce sa alegi: Sa porti o rochie eleganta, in miezul zilei, fara niciun motiv anume, este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine. Daca asta te face pe tine fericita, nimic nu ar trebui sa stea in calea fericirii. Pune-ti o rochie din matase atunci cand mergi la shopping sau una cu imprimeuri florale atunci cand te intalnesti cu parintii lui. Rezultatul va fi, in orice situatie, adorabil.

Desigur, orice invitatie la un eveniment, vine cu setul ei de griji, atat vestimentare, cat si financiare. O solutie care te va salva de la orice fel de drama, este serviciul DRESSBOX.RO care iti oferta peste 1000 rochii si accesorii de inchiriat la preturi pe care ti le poti permite. De asemenea, stilistii lor te vor indruma catre rochia potrivita evenimentului la care urmeaza sa participi.

Sa respecti codul vestimentar pentru evenimentele la care participi da dovada de respect pentru gazda, cat si pentru ceilalti invitati care s-au conformat. Motiv pentru care consideram jeansii purtati la o nunta, fusta plisata in club sau pantalonii de piele la cina romantic, itemuri total neadecvate.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

De ce ai rata momentul sa stralucesti atunci cand ti se ofera ocazia?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri