Vino sa faci cunostinta cu bloggeritele tale preferate si sa achizitionezi haine si accesorii chiar din garderoba lor, la Fashion Bloggers Closet Sale!

Comunicat de presa

Daca te intrebai cand si unde va avea loc cea de-a saptea editie a targului Boutique Cliche, afla ca anul acesta targul de haine si accesorii te asteapta pe 14 si 15 mai, incepand cu ora 12:00, in Silver Church (Calea Plevnei, 61). Vino sa faci cunostinta cu bloggeritele tale preferate si sa achizitionezi haine si accesorii chiar din garderoba lor, la Fashion Bloggers Closet Sale!

Targul va reuni intr-un singur loc bloggerite de fashion din toat tara, care sunt nerabdatoare sa iti puna garderoba la dispozitie pentru a-ti inspira alegerile vestimentare ulterioare. Cu siguranta vei avea de unde alege, deoarece la targ vei gasi si expozanti de accesorii, bijuterii sau articole vestimentare.

Trebuie sa mentionam si de tombola noastra, la care poti castiga premii de la sponsorii nostri BaByliss, Geta Voinea si Rouge Nail Bar!

Mai multe detalii despre eveniment gasesti pe www.facebook.com/boutiqcliche!

Te asteptam sambata si duminica in Silver Church, sa le intalnesti pe bloggeritele tale preferate, intre care le amintim pe Gabriela Atanasov, Catalina Grama, Andreea Chirila, Madalina Misu, Loredana Iluca, Luana Codreanu, Deea Codrea, Ingrid Ispas, Alina Vlad, Evelina Vranceanu si Ana Teodora!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri