Sunt o fashionista convinsa si ma dau in vant dupa promotii. Traiesc un sentiment foarte placut atunci cand gasesc un articol vestimentar pe care mi-l doresc si pentru care nu sunt nevoita sa golesc tot cardul.

Nu stiu cum reusesc, dar mereu gasesc o ocazie numai buna pentru shopping. Daca nu ma gasesc in posibilitatea de a ajunge la magazinele preferate, ma relaxez cu o sesiune de shopping virtuala si imi salvez articolele vestimentare care imi fac cu ochiul atat ca design cat si ca pret. Si daca asta inseamna sa combin doua teme - economii si idei - atunci sunt cea mai fericita.

Avand in vedere ca am la dispozitie o paleta larga de magazine si produse in online, cu un mic research nu este foarte greu sa am o garderoba trendy, la un buget redus. Eu mi-am facut lista te cumparaturi si iata ce am gasit, cat sa faci o tinuta perfecta care te costa sub 200 de lei!

Chic & sexy: un outfit ieftin si colorat

Imi plac foarte mult rochiile albe, si daca sunt si scurte, nu le pot rezista. Combina-le cu o geanta oversize cu un print funny si cu o pereche de sandale colorate. O idee extrem de simpla, dar una care ii va incanta pe cei din jur, peste masura, pentru ca se confera un efect superb. Pana la urma ai doar trei articole si multe laude - cu mai putin de 200 de lei!

Rochie Sandale Geanta Ochelari

Tinute lejere la preturi mici: cu putin faci multe

Daca ai o zi incarcata si ai de facut multe drumuri, mizeaza pe un outfit lejer, cu un strop de culoare.

Noi ne-am gandit ca nimic nu se compara cu o pereche de jeansi sai niste pantaloni de vara, un maiou lejer si subtire si o pereche de sandale. Oricum s-a incalzit, asa ca ce scuza mai buna ca asta sa imbraci haine de vara.

Maieu Sandale Pantaloni

Imbracaminte ieftina pentru iesit in oras

Mi-am gasit tinuta perfecta pentru urmatoarea intalnire cu prietenii.

Sau cel putin asa imi place mie sa cred, mai ales ca am platit foarte putin. Avem o rochie comoda si subtire, una care nu concureaza cu celelalte pe care le mai ai prin garderoba. Sandalele cu platforma si toc sunt in trend, deci iti trebuie una. Si ca sa nu fie totul plat, opteaza si pentru un accesoriu boho chic: un colier cu pana.

Salopeta Sandale  Colier

Fusta maxi si sandale de sezon: asortezi cu incredere

Ador fustele maxi, pentru ca mi se par sexy si feminine si imi ofera libertate de miscare, mai ales in zilele in care nu ma impac foarte bine cu imaginea din oglinda.

Dar daca vrei sa gandesti un look complet care sa te coste putin, sa fie si frumos, sa iti si placa, atunci iti mai trebuie ceva. O bratara care sa se potriveasca cu intregul, o pereche de sandale roz si un maiout discret. Cool, nu?

Fusta Sandale Maieu Bratara 

Smart casual: o tinuta pentru activitatile de zi cu zi 

Daca nu te dai in vant dupa culori iti propun o tinuta confortabila, in tonuri clasice, dar care o sa te scoata din anonimat.

Una care la fel, te costa sub 200 de lei. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa optezi musai pe kaki si negru, pentru ca o sa observi ca sunt disponibile diverse culori si modele pentru bluzita sau pantalonii selectati.

Camasa Sandale Pantaloni

Astept propunerile vostre, nu se stie, poate mi-a scapat ceva si ar fi pacat sa se iroseasca o asa idee practica. Mie imi place sa ma joc cu diverse asortari, cu diverse haine si sa vad cum arata. De cele mai multe ori sunt curioasa nu doar de parerea celorlalti, dar mai ales si de ce efect vor avea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri