28 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 200 share-uri

Ianuarie este o perioada a noilor inceputuri la propriu si la figurat. Este o luna a sanselor, mai ales in dragoste. Februarie este o luna in care avem nevoie sa ne repliem interior. In martie... cel mai bine este sa incepem cu noi. In aprilie si in restul lunilor lui 2012... afla citind in exclusivitate acest articol.

Iata o luna profetica. Mai mult ca altadata, suntem invadati de propriile intuitii. Inima nu minte niciodata, de aceea ar fi bine s-o asculti. Iti va furniza indicii serioase si va clarifica anumite aspecte ale vietii tale.

SEPTEMBRIE - „Deciziile te elibereaza si aduc mai multa liniste decat nesiguranta.”

Staruinta si hotararea iti garanteaza succesul in aceasta luna. Altminteri, fluxul vibrational extrem de dinamic iti va activa si mai tare nesiguranta. Cand viata iti scapa printre degete, ar pute fi din cauza lipsei determinarii in momentele cheie.

OCTOMBRIE „Entuziasmul face viata infinit mai interesanta.”

Sa-ti pierzi bucuria de a trai este un rau care cu greu se poate indrepta. Apropierea de Dumnezeu naste bucurie, nu suferinta. Este o luna in care ar fi bine sa te focusezi pe ce ai si mai putin pe ce nu ai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

NOIEMBRIE – „Pastreaza tacerea, altminteri risti sa nu fii inteles.”

Se spune adesea ca, tacerea este culmea intelepciunii. In aceasta luna iti recomand sa fii mai rezervat in exprimare. O pauza este absolut necesara.In plus, iti ofera posibilitatea de a-i observa mai bine pe cei din jurul tau. Dupa acest repaus poti deveni mai bogat... in informatii.

DECEMBRIE - „Impacarea este calea cea mai potrivita.”

Este momentul sa renunti la mandrie si sa te impaci cu durerile de-o viata. Fara orgolii gratuite, drumul tau poate fi cel putin mai confortabil. Cu cat esti mai marunt in interior, cu atat vrei sa pari mai inalt in afara; nu uita ca „traznetul, in munti inalti loveste”.

Va puteti abona la revista Normal despre paranormal - revista de spiritualitate si mister pentru 6 sau 12 luni la adresa: despreparanormal@live.com. Mai multe detalii despre abonament puteti gasi pe blogul autoarei, Alina Neagu: despreparanormal.blogspot.com

Foto fr si main: By Boiko Olha /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri