Calendar vibrational 2012: Afla care sunt vibratiile energetice ale celor 12 luni din 2012!

28 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 200 share-uri

Ianuarie este o perioada a noilor inceputuri la propriu si la figurat. Este o luna a sanselor, mai ales in dragoste. Februarie este o luna in care avem nevoie sa ne repliem interior. In martie... cel mai bine este sa incepem cu noi. In aprilie si in restul lunilor lui 2012... afla citind in exclusivitate acest articol.

Supranumita si luna vrajitoarelor (nu degeaba incepe cu babele) aceasta luna pune la incercare sufletele slabe si lipsite de iubire. Buruiana care isi face loc cel mai adanc, in acest rastimp, este pizma. O traditie buna ii face pe romani sa curete si sa faca sfestanie caselor lor. Cel mai bine, incepem cu noi, smulgand buruienile care ne asupresc roadele.

APRILIE - „Am locul meu in univers, stiu bine care-mi este locul si scopul.”

In aceasta luna orice este posibil, daca nu iti pierzi bucuria de a trai. Drumul fericirii tine de alegerile tale. Exista loc sub soare pentru toata lumea, deci- si pentru tine! O luna care te umple de energie!

MAI„In mintea ta, singurul ganditor esti tu.”

Energia lunii trecute este inca in plin avant. Poti face multe, daca devii constient de puterea gandurilor tale. Un prieten fals, adesea cultivat, este minciuna. Apoi dam vina pe terti pentru ceea ce noi insine am gandit. Minciuna „fura la cantar” si te indeparteaza de adevaratul scop al vietii tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

IUNIE - Poti iubi si trai doar in prezent, nu in viitor.”

Energia lunii impige catre proiectii in viitor. Nu uita ca visul fara actiune se cheama reverie si nu este deloc productiv...ba ar fi- daca esti poet sau artist. Mobilizeaza-te, puterea se afla in momentul prezent! Acest prezent genereaza potentialul viitor.

IULIE – „Fiind distructiv interior, vei intalni acelasi lucru in jurul tau.”

O luna a transformarilor si a inchiderii unor cicluri. Un sfarsit este intotdeauna si un nou inceput. Viata curge, iar noi nu ne putem impotrivi curentului. Cu cat ne atasam mai tare de ceea ce defineste decorul vietii noastre, cu atat mai tare vom suferi „cand le ia curentul”. Respecta si intelege ciclul vietii, altminteri, esti distructiv cu tine...

AUGUST - „Elibereaza-ti inima din stransoarea exagerata a concretului.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri