14 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 15 share-uri

Traim intr-o lume nebuna, nebuna. Ne trezim obosite dupa un somn toxic si ne enervam imediat ce iesim din casa, raspundem la telefon sau deschidem televizorul ori internetul. Ne stabilim zilnic liste lungi de taskuri si dupa cel putin zece ore de munca se instaleaza frustrarea ca nu am bifat mai mult de jumatate dintre ele. Mancam cu stomacul strans fara a constientiza ce ingeram, pentru ca gandurile noastre inca analizeaza evenimentele de peste zi. Pe cele negative!

Nutritia

Irina Arsene, nutritionistul Slimart te sfatuieste ca in paralel cu sedintele de masaj, indiferent ce tehnica alegi, sa adopti o alimentatie bazata pe fructe si legume. Oferta de fructe si legume proaspete, din gradinile oamenilor de la tara, este generoasa. Asa ca profita si prepara-ti zilnic salate. Nu uita sa consumi preparate cu fibre care curata tractul digestiv, colonul, precum aloe vera, ceaiuri tonice (ceaiul verde).

Daca vrei sa mananci carne alege carnea de curcan. Carnea de curcan a trecut in fruntea clasamentelor devansand carnea de pui, deoarece curcanii nu pot fi injectati cu hormoni de crestere, cum se intampla cu carnea de pui.

De asemenea, tot pentru relaxare si starea generala de bine, noi va recomandam si muzica linistitoare chill-out sau Buddha Bar...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri