Asa cum in moduri foarte evidente Facebook vorbeste despre personalitatea noastra, in acelasi timp, reteaua de socializare poate sa dea detalii clare despre semnul zodiacal din care facem parte. Poza ta de profil dezvaluie cu usurinta ce zodie esti!

Spiritul tau aventuros poate fi detectat si prin intermediul pozei de pe Facebook. E posibil ca update-urile acestei fotografii sa te gaseasca intr-un tur prin diverse tari ale lumii sau prin cele mai frumoase si provocatoare locuri din tara. Apari mereu in ipostaze diferite si in acelasi timp, foarte energice, zambind cu detasare.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Iti place sa te prezinti si pe pagina ta de Facebook ca o persoana ambitioasa si orientata spre succesul profesional. Te uiti direct in camera de luat vederi si implicit in ochii celui care te priveste, fiindca prin tot ceea ce faci, personalitatea ta tradeaza forta de caracter si incredere in capacitatile proprii.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Nimeni nu va fi surprinsa sa vada ca poza ta de profil reprezinta mesajul grafic al ultimei campanii sociale in care te-ai implicat recent sau ca aceasta reprezinta textul unei cauze umanitare pe care o sustii cu ardoare. Daca totusi alegi sa te expui prin intermediul unei fotografii, atunci cu siguranta, acest cadru te surprinde in compania colegilor sau intr-un alt mediu de socializare, inconjurata de multi oameni.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Imaginea de profil a pestoaicelor este intotdeauna creativa si denota o imaginatie debordanta. In unele dintre aceste fotografii nici macar nu mai sunteti de recunoscut, alte ori postati imagini cu personaje celebre pentru care aveti o afinitate sau care par sa aiba ceva in comun cu voi, fie din punctul de vedere al personalitatii, fie al felului cum aratati. De asemenea este posibil sa fiti tentate sa postati un citat spiritual sau un simbol care sa va reprezinte.

Foto front si main: By Romolo Tavani /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri