Afla care este zeita greaca a destinului tau si cum iti influenteaza aceasta soarta, dar si care sunt trasaturile de personalitate pe care ti le imprima zeita ta protectoare!

Sistemul de numerologie grecesc este unul inedit si interesant intrucat este asociat cu anumite principii grecesti filozofice si conceptuale. Acesta asociaza cifrele reprezentative din tabloul numerologic al unei persoane de sex feminin unei zeitati feminine. Conform numerologiei grecesti, destinul fiecarei persoane feminine se afla sub influenta unei zeite de factura feminina, rolul acestei zeitati fiind acela de a indruma persoana respectiva sa urmeze drumul care i-a fost sortit in viata. In acelasi timp, zeita protectoare a Destinului iti imprima trasaturi de caracter specifice, iti da posibilitatea de a actiona dupa propria vointa, te inzestreaza cu anumite abilitati, iti da posibilitatea de a face propriile alegeri si iti este calauzitoare pe calea care ti-a fost data.

Pentru a afla cine este zeita protectoare a destinului tau, trebuie sa-ti calculezi Cifra Destinului. Procedeul este extrem de simplu si l-am mai prezentat si in articole anterioare. Se aduna toate cifrele prezente in data completa de nastere – zi de nastere, luna, an - pana cand se obtine o singura cifra. Pentru o persoana nascuta in ziua de 7 martie 1975 , calculul Cifrei Destinului se face astfel: facem suma intre ziua de nastere (7), luna nasterii (3) si anul nasterii (1975). Prin urmare, adunam 7 cu 3 si cu 1975. 7 + 3+ 1+9+7+5= 32. Daca rezultatul este obtinut din doua cifre, cifrele se aduna intre ele. 32= 3 +2 = 5. Pentru persoana nascuta in 7 martie 1975, cifra Destinului este 5. Pentru persoanele care au cifra 1 ca cifra a destinului, Hera este zeita protectoare a destinului, pentru cei care au cifra 2 ca cifra a destinului - Hestia este zeita protectoare, pentru 3 ca numar al destinului - Selene, pentru 4- Artemis, pentru 5 - Atena, pentru 6 - Demetra, pentru 7 - Persefona, pentru 8 - Hebe, pentru 9 - Afrodita.


Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul Destinului 1 - HERA este zeita protectoare a Destinului

Hera este sotia lui Zeus, regina peste zei, zeita respectata si temuta, cu un statut important in Olimp. Hera este asociata casniciei, ea este cea care protejeaza familia si caminul si are in grija sa destinul femeilor casatorite. Hera imprima caracterului tau un accent vulcanic, puternic, o inclinatie catre valorile familiale, dar si o oarecare inclinatie catre gelozie si posesivitate, intransigenta atunci cand vine vorba de a ierta pe cei care ti-au gresit. Esti o persoana fidela si nu ierti usor pe cel care te insala, mai ales daca i-ai daruit iubirea si increderea ta. Hera este cea care aduce in destinul tau casatoria, statutul de sotie si mama, statutul de persoana pe care cei dragi se pot baza la nevoie. Toate aceste roluri sunt extrem de importante pentru tine si esti dispusa sa faci orice pentru a ti le asuma cu onoare, poate chiar sa-ti minimalizezi alte dorinte interioare (precum dorinta de a atinge succesul profesional, etc). Hera ti-a harazit o viata familiala frumoasa. Implinirea ta vine prin familie, dar poti dezvolta si o cariera frumoasa. Ai aptitudini de lider.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri