Zeus aduce barbatului pe care il influenteaza trasaturi precum energie fizica, asprime a gesturilor si a actiunilor, curaj, impulsivitate, irascibilitate, capacitatea de a se face remarcat, usurinta in a se impune.

Daca Numarul Destinului este 2 – APOLLO este zeul dominant al personalitatii masculine

Apollo este zeul care aducea lumina, arta si frumos in viata pamantenilor, fiind uneori asociat cu soarele si armonia muzicii. Sub patronajul lui se aflau si cele noua muze ale artelor. Barbatul care il are pe Apollo ca zeu dominant are un intelect frumos si este inzestrat cu talente artistice. De asemenea, are un simt estetic foarte bine dezvoltat, fiind orientat catre cultura si artele frumoase. Are tendinta de a fi aerian si de a se retrage in lumea lui artistica atunci cand realitatea devine prea dura. Are gusturi ireprosabile si abilitatea de a infrumuseta si influenta in bine vietile celor din jurul sau. Este senzual si are trasaturi fizice armonioase. Poate fi insa superficial si indolent.


Daca Numarul Destinului este 3 – EROS este zeul dominant al personalitatii masculine

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Zeu al iubirii si protector al celor indragostiti, Eros este fiul lui Hermes si al Afroditei. El este cel care toarna in inimile muritorilor si ale nemuritorilor otrava dulce a iubirii. Eros este cel care impartea fericirea sau nefericirea pe plan emotional. Barbatul aflat sub influenta zeului Eros poate fi, precum acesta, schimbator, plin de toane, instabil, dar si extrem de senzual, fermecator, o prezenta pe care o vrei in mod constant in viata ta. Este totodata o persoana sociabila, avand o intuitie foarte buna si instincte ascutite. acest barbat stapaneste la perfectie arta seductiei. Cei din jur isi deschid cu usurinta inima in fata lui, insa au totodata tendinta de a deveni dependenti de el. Poate iubi si este iubit de multe femei, insa in interiorul lui se simte singur.

Daca Numarul Destinului este 4 – HEFAISTOS este zeul dominant al personalitatii masculine

In mitologia greaca, Hefaistos este zeu al focului si al metalelor, patron peste fierari si peste cei maestri in arta sculptatului. El se folosea de puterea focului pentru a imblanzi si modela fierul, fiind considerat in acelasi timp si zeu al mestesugurilor. Barbatul a carui personalitate este influentata de Hefaistos este un bun modelator al oamenilor. Tenace si perseverent, in aparenta dur, are o mare capacitate de intelegere dar si de influentare a oamenilor. Hefaistos este cel care aduce spirit practic, seriozitate, o mare capacitate de organizare si flexibilitate, dar si incapatanare, suspiciune, neputinta de a face compromisuri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri