23 Mai 2011 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Poti sa iubesti pur si sincer doar daca ai un suflet de copil... poate de aceea tot copiii sunt cei mai in masura sa gaseasca si definitia cea mai potrivita a dragostei...

Dragostea este atunci cand am avut concert de pian si eram pe scena si mi-era frica. Cand m-am uitat in sala, toata lumea se uita la mine si nu zicea nimic, dar l-am vazut pe taticu’ zambind si facandu-mi cu mana. El era singurul care facea asa ceva si atunci nu mi-a mai fost frica. (Cindy, 8 ani)

Dragostea este… Niciodata sa nu spui TE IUBESC doar cand iti vine, iar daca o simti, atunci spune-o mai des… oamenii uita prea mult sa spuna TE IUBESC. (Jessica, 8 ani)

Mamica mea ma iubeste mai mult decat oricine pentru ca ea ma saruta intotdeauna seara la culcare. (Clare, 5 ani)

Dragostea este sa iei in brate, sa pupi, sa spui NU! (Patty, 8 ani)

Dragostea este atunci cand mama il vede pe tata cum este, adica transpirat si nespalat si totusi ii zice ca e mai frumos decat Robert Redford (Chris, 8 ani)

Dragostea este atunci cand catelusul tau vine si te linge pe fata chiar daca l-ai lasat singur in casa toata ziua. (Mary Ann, 4 ani)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

O las pe sora mea mai mare sa ma certe pentru ca a zis mamica ca ea ma cearta pentru ca ma iubeste. Si atunci o cert si eu pe cea mai mica, care este in fasa si este asa de draguta ca nu poti sa n-o iubesti! (Bethany, 4 ani)

Dragostea este atunci cand mama il vede pe tata stand pe toaleta si nu-i zice ca e dezgustator. (Mark, 6 ani)

Cand iubesti pe cineva ochii tai se tot misca si niste stelute stralucesc! (Karen, 7 ani)

Dumnezeu ar fi putut sa spuna niste cuvinte magice ca sa scape din cuiele de pe cruce… dar nu a facut asta, asta este dragoste! (Max, 5 ani)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri