Grupa sangvina iti poate dezvalui nu doar trasaturile generale de personalitate, ci si felul in care personalitatea se reflecta in comportamentul tau profesional. Afla si tu ce spune grupa sangvina despre personalitatea ta profesionala:

Grupa sanguina A – Cei care au grupa sangvina A sunt perceputi la locul de munca ca fiind cinstiti si neprefacuti, dar si extrem de circumspecti. Au autocontrol si stapanire de sine, reusind sa-si pastreze calmul chiar si in momentele de criza sau de stres maxim. Sunt responsabili, sensibili si meticulosi, dar si perfectionisti. Multi dintre cei cu grupa sanguina A sunt timizi si retrasi. Chiar daca au idei stralucite, din cauza timiditatii lor, acestea raman de multe ori nevalorificate. Chiar daca par calmi, in interiorul lor sunt un pachet de nervi. Le place sa faca totul “ca la carte”, asa cum trebuie. Isi doresc succesul profesional si muncesc mult pentru el. Se pare ca, dintre toate grupele sangvine, grupa A apartine celor mai creative si artistice personalitati.

Printre profesiile care li se potrivesc celor cu grupa de sange A se numara cele de contabil, de bibliotecar, de architect, administrator, medic, corector, programator, pictor, dansator, artist, economist, scriitor, etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Grupa sanguina B – Persoanele cu grupa sangvina B au talent in a convinge si a conduce. De aceea, sunt inclinate catre domenii precum vanzari, dar si atrase de pozitii care implica autoritatea si coordonarea de echipe.

Cei cu grupa sanguina B sunt pragmatici si realisti, au sange rece, stiu bine ceea ce vor si sunt foarte siguri pe ceea ce fac. Sunt analitici, avand totodata tendinta de a deveni critici. In momentul in care se implica intr-un proiect, nu renunta pana cand acel proiect nu este finalizat. Se concentreaza exclusiv asupra proiectului (chiar daca asta inseamna sa renunte la timpul personal), informandu-se asupra lui din toate punctele de vedere. Nu lucreaza foarte bine in echipa, intrucat nu sunt atat de mult dispusi sa fie cooperanti. Le place sa stabileasca propriile reguli si norme, dupa care sa conduca si sa indrume si pe altii. Cu toate acestea, multi dintre cei care au grupa B de sange sunt considerati ca avand cele mai neconventionale personalitati. Au o vointa libera si nu se lasa dominati.
Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Ghid pentru alegerea mobilierului interior 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Printre profesiile care li se potrivesc se numara cele de reprezentat vanzari, jurnalist de investigatii, lider militar, comerciant, bancher, director de publicatii, judecator, om de afaceri, etc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri