10 Martie 2011 publicat în Lifestyle 27 share-uri

Ce schimbari aduce cu sine cea de-a doua etapa a vietii? Exista o rasturnare a prioritatile si visurile tale odata cu varsta de 30-40 de ani? Ce influenta are Numarul Maturitatii asupra vietii tale? Si ce aduce cu el viitorul?

Numarul Maturitatii 2 – Maturitatea aduce pentru aceste persoane realizare si implinire in acele aspecte ale vietii in care tactul, diplomatia si spiritul cooperant sunt expuse. In cea de-a doua etapa a vietii tale, inveti ca persuasiunea poate fi o arma mult mai redutabila decat forta. Te aproprii mai mult de oamen. Ii lasi sa se apropie mai mult de tine. Comunicarea interumana devine prioritara. Puterea ta de empatie creste si odata cu ea si abilitatea ta de a fi un bun cunoscator al naturii umane. Iti doresti sa ii ajuti pe ceilalti si sa lucrezi cu ei in vederea gasirii unei solutii care sa aduca armonie. Ai grija insa ca nu cumva, fiind prea atent si grijuliu fata de dorintele si nevoile celorlalti, sa nu uiti de cele proprii. Incearca sa fii mai mult ceea ce esti cu adevarat, nu ceea ce se asteapta ceilalti sa fii. 

Numarul Maturitatii 3 – Pentru persoanele care au numarul 3 ca Numar al Maturitatii, cea de-a doua etapa a vietii aduce mai mult pozitivism, optimism si entuziasm. Pe masura ce inainteaza in varsta, aceste persoane isi dezvolta mai bine capacitatile creative, reusind sa se exprime mai bine in domeniile artistice si estetice. Odata cu maturitatea are loc si imbunatirea capacitatii comunicare, dar si a abilitatilor sociale. Mai mult decat in prima etapa a vietii cand latura introvertita era mai accentuat, reusesti sa atragi cu usurinta oameni in jurul tau. Cei din jurul tau reusesc mai bine sa iti vada calitatile reale, percepandu-te drept o persoana interesanta, atractiva. Ai insa tendinta de a te lasa atrasa de superficialitate, lux, confort, stralucire, aparente. Popularitatea ta in crestere iti aduce un soi de ingamfare, o risipire a energiilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

Numarul Maturitatii 4 - Cea de-a doua etapa a vietii aduce pentru aceste persoane o mai buna dezvoltare a abilitatilor practice si organizationale. Spre deosebire de prima etapa a vietii, cand puteai fi numit orice numai o persoana cu picioarele pe pamant nu, la maturitate vei fi mai pragmatica, mai realista. Vei executa cu mai mult usurinta si rapiditate sarcini concrete, reusind sa dai o forma palpabila visurilor si obiectivelor tale. Mare grija insa la timpul si eforturile pe care le investesti in implinirea visurilor tale. Fa-ti timp si pentru tine si bucura-te de micile placeri ale vietii. Viata nu se rezuma intotdeauna la ajunge in punctul in care iti doresti, ci in a trai-o. Ai tendinta de a deveni intolerant si lipsit de spontaneitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri