10 Martie 2011 publicat în Lifestyle 27 share-uri

Ce schimbari aduce cu sine cea de-a doua etapa a vietii? Exista o rasturnare a prioritatile si visurile tale odata cu varsta de 30-40 de ani? Ce influenta are Numarul Maturitatii asupra vietii tale? Si ce aduce cu el viitorul?

Numarul Maturitatii 5 – Daca ai numarul 5 ca Numar reprezentativ al Maturitatii mai mult ca sigur ca cea de-a doua parte a vietii tale va sta sub semnul libertatii, al noului, al experimentarii, al descoperirii de sine. O alta latura a ta, cea spontana, dinamica si aventuroasa va iesi in evidenta. Mai mult decat in prima parte a tineretii, vei fi atrasa de lucruri pe care nu le-ai incercat. Vei dori sa calatoresti, sa vezi lumea, vei atrage provocarile in viata ta, vei atrage aventura si neprevazutul in jurul tau. Vei gasi ca schimbarile sunt binevenite, vei dori sa cunosti cat mai multi oameni interesanti in locurile pe care le vizitezi, sa exploatezi cat mai mult, sa extragi chintesenta chiar si din situatiile cele mai banale, sa acumulezi cat mai multa experienta de viata. Ai mare grija insa la resursele tale energetice! Desi esti tentata sa crezi exact opusul, energia nu este inepuizabila. Nu o risipi in mii de directii. Te vei simti destabilizata intr-un final. 

Numarul Maturitatii 6 - A doua etapa importanta a vietii aduce pentru tine mai multa preocupare si grija pentru binele celor din jur. Iti asumi cu mai multa constiinciozitate rolul de protector si calauzitor al celor din jurul tau. Intelegi cat de importanta este familia pentru tine, iar cei dragi vor deveni o prioritate in viata ta. Pe masura ce vei inainta in varsta, vei simti mai acut nevoia de a asigura persoanelor dragi confortul de care au nevoie. Te preocupa nevoile lor de siguranta si securitate. Esti fericita atunci cand cei dragi sunt fericiti. Vei atinge echilibrul interior aflandu-te in mijlocul unei comunitati. Munca de voluntariat, consilierea. profesoratul, domeniile in care iti poti exersa in mod practic grija fata de ceilalti sunt domenii care te atrag. Atentie insa! Ai tendinta de a exagera usor in atentia sa fata de ceilalti, devalorizandu-te si punandu-te pe un plan secundar. Ai tendinta de a-ti asuma cu prea multa responsabilitate rolul de om mare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri