10 Martie 2011 publicat în Lifestyle 27 share-uri

Ce schimbari aduce cu sine cea de-a doua etapa a vietii? Exista o rasturnare a prioritatile si visurile tale odata cu varsta de 30-40 de ani? Ce influenta are Numarul Maturitatii asupra vietii tale? Si ce aduce cu el viitorul?

Dupa cum sugereaza si cealalta denumire a sa – Numarul Nasterii, Numarul Destinului se calculeaza insumand toate cifrele prezente in data nasterii. Se aduna toate cifrele care formeaza data personala de nastere pana cand vei obtine un numar format dintr-o singura cifra (daca iti ies doua cifre, le aduni intre ele).

Numarul de Expresie are in vedere numele intreg al unei persoane. Literelor care alcatuiesc numele le corespund anumite cifre, respectiv:

A B  C D E F G H I
J K  L  M N O PQ R
S T U  V W X Y Z
1 2 3  4  5  6  7 8 9

Se aduna cifrele care corespund literelor din nume, iar rezultatul final obtinut este considerat a fi Cifra de Expresie. Daca insumand cifrele corespunzatoare initiatelor obtii doua cifre, aceste cifre se aduna intre ele pana cand se obtine un singur numar. 

Numarul Maturitatii se calculeaza adunand Numarul Destinului cu Numarul de Expresie. Daca se obtin doua cifre, acestea se reduc adunandu-se intre ele.

Daca ai aflat care este Numarul Maturitatii care te reprezinta, iata si semnificatiile acestuia:

Semnificatiile Numarului Maturitatii

Numarul Maturitatii 1 - Pe masura ce inaintezi in varsta, dorinta de independenta si recunoastere se accentueaza. Devii mai sigura pe tine, mai categorica, mai transanta, mai hotarata, iar dorinta de a te individualiza dintre ceilalti isi va spune cuvantul. Refuzi sa pierzi indiferent de situatie. Te vei inconjura selectiv de oameni, permitand in jurul tau indeosebi prezenta acelor persoane pe care le consideri deosebite. Abilitatile tale de lider se vor dezvolta mai profund in a doua parte a vietii. Uneori insa, vei avea tendinta de a fi incapatanata si inflexibila si de a-i respinge pe ceilalti. Infraneaza-ti aceste inclinatii. S-ar putea ca mai tarziu sa iti aduca un sentiment acut de singuratate. 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri