Ingrediente:
- 500 g cozonac (jumătate de cozonac sau un cozonac mai mic)
- 4 ouă
- 500 g brânză de vaci
- 300 g iaurt gras
- 2 linguri zahăr brun
- 70 g unt gras
- esență de vanilie.
Mod de preparare:
Cozonacul se taie în bucăți de 2-3 cm și se pun într-un vas încăpător. Într-un alt vas se amestecă brânza de vaci, iaurtul, ouăle și esența de vanilie, până la omogenizare. Amestecul se toarnă peste cozonac și se amestecă complet, astfel încât să fie acoperite toate bucățile de cozonac.
Se pune amestecul într-o tavă unsă cu unt. Deasupra se presara restul de unt. Se pune tava în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute. Budinca obținută se servește fierbinte.
Poftă bună!
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !