5 Mai 2020 publicat în Lifestyle 44 share-uri

In primele zile de pandemie, credeam ca panica si lipsa de perspectiva ne vor aduce in pragul nebuniei, dar am reinvatat ca viata este frumoasa in doi (si oricum) si merita savurata...

Ziua curgea lin pentru amandoi. Ne incepeam dimineata cu o cafea preparata de mine. Din sortimente diferite si cu adaosuri care mai de care mai exotice. Apoi eu ma duceam la laptop sa lucrez, iar ea isi incepea programul de pilates sau yoga. Pranzul il serveam impreuna, mai mereu preparat de mine, dupa o reteta descoperita cu o seara in urma despre cum poti pregati ceva delicios intr-un timp scurt. Seara era rezervata din nou delectarii cu o mancare pregatita de mine si un film, o piesa de teatru.

Apoi am adaugat, in urma discutiilor cu tine, orele de dans. Astfel incat, destul de curand, eu care dansam ca un scaun cu trei picioare, am reusit sa ma bucur de un vals alaturi de sotia mea.

Intr-o zi, am comandat un inel superb pe internet si am asteptat ziua de sambata. Am inceput ziua prin a gati diverse mancaruri minunate, am luat impreuna masa de pranz, am iesit impreuna la o plimbare prin jurul blocului, iar seara, la lumina unor lumanari parfumate, incalziti de un pahar de vin, i-am facut o declaratie de dragoste in versuri. Acum intelegem amandoi ca aveai dreptate cand spuneai ca viata este frumoasa si merita savurata.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

* Un articol de Constantin Cornea, psihoterapeut la Clinica Psievolution

Mai multe articole de acelasi autor: psihologconstantincornea.ro

Foto fr si main: By goodluz /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri