12:05, 5 Mai 2020 publicat în Lifestyle 10 share-uri

In primele zile de pandemie, credeam ca panica si lipsa de perspectiva ne vor aduce in pragul nebuniei, dar am reinvatat ca viata este frumoasa in doi (si oricum) si merita savurata...

Ziua curgea lin pentru amandoi. Ne incepeam dimineata cu o cafea preparata de mine. Din sortimente diferite si cu adaosuri care mai de care mai exotice. Apoi eu ma duceam la laptop sa lucrez, iar ea isi incepea programul de pilates sau yoga. Pranzul il serveam impreuna, mai mereu preparat de mine, dupa o reteta descoperita cu o seara in urma despre cum poti pregati ceva delicios intr-un timp scurt. Seara era rezervata din nou delectarii cu o mancare pregatita de mine si un film, o piesa de teatru.

Apoi am adaugat, in urma discutiilor cu tine, orele de dans. Astfel incat, destul de curand, eu care dansam ca un scaun cu trei picioare, am reusit sa ma bucur de un vals alaturi de sotia mea.

Citeste si:
Psihologia culorilor: Proprietățile psihologice ale celor 11 culori...
Psihologia culorilor:...

Intr-o zi, am comandat un inel superb pe internet si am asteptat ziua de sambata. Am inceput ziua prin a gati diverse mancaruri minunate, am luat impreuna masa de pranz, am iesit impreuna la o plimbare prin jurul blocului, iar seara, la lumina unor lumanari parfumate, incalziti de un pahar de vin, i-am facut o declaratie de dragoste in versuri. Acum intelegem amandoi ca aveai dreptate cand spuneai ca viata este frumoasa si merita savurata.”

* Un articol de Constantin Cornea, psihoterapeut la Clinica Psievolution

Citeste si:
Mai 2021 - o astro-lună fabuloasă pentru multe zodii! Horoscopul...
Mai 2021 - o astro-lună...

Mai multe articole de acelasi autor: psihologconstantincornea.ro

Foto fr si main: By goodluz /Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri