"Amintiri din Epoca de Aur" isi propune sa fie o istorie neconventionala a comunismului din Romania povestit in principal prin legendele lui urbane.

"Amintiri din epoca de aur" cuprinde 5 episoade:

Legenda activistului in inspectie


Legenda fotografului oficial
Legenda politrucului zelos
Legenda soferului de gaini
Legenda politistului lacom
Legenda vanzatorilor de aer

"Am vrut ca dupa 4 luni, 3 saptamini si 2 zile, si pana la urmatorul meu film de autor sa ofer publicului roman o comedie iar "Amintiri din Epoca de Aur", film episodic si colectiv, imbina punctele de vedere a cinci colegi de generatie carora le-a facut placere sa Recupereze, sa Refoloseasca si Reconditioneze amintirile din perioada noptilor pierdute la bairamuri, video si cozi, a declarat scenaristul si producatorul Cristian Mungiu.

"Tovarasi, frumoasa e viata!", prima parte a filmului Amintiri din Epoca de Aur a avut avanpremiera oficiala pe 24 septembrie, la cinematograful Studio din capitala, in prezenta regizorului Cristian Mungiu si a echipei filmului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Seria Amintiri din Epoca de Aur ecranizeaza cele mai cunoscute legende urbane din Romania comunista. Concomitent cu debutul filmului in cinematografe, realizatorii Amintirilor au lansat si concursul Cea mai tare legenda urbana romaneasca din anii 80 si pana azi.

Cristian Mungiu face publice cele mai simpatice legende urbane descoperite cu ocazia documentarii pentru scrierea scenariului. Cititorii sunt invitati la randul lor sa trimita povestile pe care si le amintesc la adresa info@mobrafilms.ro cu titlul CONCURS DE LEGENDE URBANE. Legenda care va fi declarata castigatoare ar putea deveni scenariu de film.

Iata primul text cules de Cristian Mungiu: "Legenda mortului din tren". Detaliile concursului si legendele trimise de participanti vor fi publicate pe site-ul filmului, www.amintiridinepocadeaur.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri