27 Iunie 2019 publicat în Lifestyle 55 share-uri

Dacă pe mine nu mă interesează ruta ta, de ce mă vrei cu totul pe ea!? Doar pentru că tu ai senzația ca numai așa e Implinire, doar așa e fericire!? Doar pentru că așa se face!?

Și culmea e că viața ne desenează așa niște trasee, că vei ajunge la un moment dat să primești aceleași întrebări, într-un alt context, din altă perspectivă. Nu o zic nici cu îngâmfare, nici cu emfază, ci doar din experiență. Ajungem în locul în care din acuzator devenim acuzat, din critic devenim criticat fiindcă exhaustivitatea vieții presupune să îi știi dualitățile pentru a înțelege că nu doar un singur drum e bun ori duce spre rai, nu doar alegerea unora e mântuitoare și nu fericirea unora, ori ce pare din afara a le fi fericire, e adevărata lor trăire umană.

Foto: REDPIXEL.PL /Shutterstock

Așa că, înaintea întrebărilor, străduiește-te să ai îngăduință. Înaintea concluziilor, pune-te în locul celuilalt și nu lua nimic ca fiind ce ți se cuvine, căci orice din totul ce îl ai îți poate dispărea și poți să ajungi chiar și mai rău decât cel din fața ta, cel pe care-l consideri neîmplinit, neadaptat sau il desconsideri că habar nu are de viața sa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Drămuiește-ți cuvintele, ai smerenie și vezi-ți de viața ta!

* Un text de Alexandra Șerbanviatanevindeca

https://www.facebook.com/ViataNeVindeca

Foto homepage: by patpitchaya /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri