Venus retrograd în perioada următoare - reîntoarceri în relațiile karmice, dar mai bine tu cu tine și apoi să-ți fie bine

28 Septembrie 2018 publicat în Lifestyle 3 share-uri

În perioada 5 octombrie - 16 noiembrie 2018, Venus retrogradează 2 semne: Scorpionul și Balanța, tranzitând mai întâi semnul Scorpionului (5 octombrie -1 noiembrie) și apoi Balanța. Prima mișcare retrogradă, cea în semnul Scorpionului, este cu precădere puternică și ne va influența covârșitor viețile și sentimentele în această perioadă:

Pentru cei care tocmai au ieșit dintr-o relație sau se află în procesul de durere-vindecare care urmează unei despărțiri, avem un sfat prețios: nu vă ancorați în această perioadă în relații noi, în relații pansament, dacă sufletul nu vă este în totalitate vindecat. Nu încercați să vă substituiți un fost partener cu unul nou chiar acum, nici nu luați decizii finale în chestiuni ce țin de inimă sau bani.

Foto: Benjavisa Ruangvaree /Shutterstock

Din punct de vedere astrologic, intervalul de timp nu este tocmai benefic căsătoriilor sau noilor relații. Vocea intuiției și senzorii noștri interiori nu vor fi tocmai în forma lor maximă și de aceea este bine să fim precauți și să ne gândim de două ori înainte de a ne arunca în ceva. Relațiile care se leagă în această perioadă nu sunt chiar cele mai potrivite vouă și vă pot face mai mult rău decât bine. Acordați-vă timp pentru durere, timp pentru voi înșiși, timp pentru vindecare. Apoi pentru dragoste.

Venus retrograd este însă benefic altor lucruri. Este timpul perfect pentru a ne pune la punct planurile financiare, pentru a ne analiza bugetele, pentru a ne regândi relațiile personale, pentru a ne pune creativitatea în valoare astfel încât să ne îndeplinim visurile. Și fiindcă Venus guvernează și peste tot ceea ce înseamnă frumos, în această perioadă vom resimți puternic dorința de a ne reînnoi garderoba, locuință, pereții, de a ne înconjura de lucruri frumoase și a decora astfel încât să ne simțim mai bine cu noi înșine.

Două semne zodiacale vor fi cu precădere afectate de Venus retrograd și anume Taurul și Balanța. De asemenea, mai toți vom avea tendința de a fi mai puțini deschiși în această perioadă, mai puțin afectuoși, mai puțin calzi față de ceilalți, cu mai puțină încredere în cei de lângă noi și în modul în care funcționează instinctele noastre când vine vorba de relațiile cu alte persoane. Cumva, întâmpinăm probleme în a-i “citi” pe ceilalți și a-i vedea așa cum sunt, de a le evalua și judecă acțiunile “la rece”, cu obiectivism.

De asemenea, cei care au Scorpionul puternic reprezentat în astrogramele lor natale nu vor fi tocmai în cea mai bună etapă a vieții lor și vor fi nevoiți să își managerieze mai bine emoțiile și sentimentele negative. Există o tendință puternică a acestor persoane către distanțarea de ceilalți și o ancorare în interiorul lor, o dispoziție către introspecție. Putem spune despre ei că vor fi cumva inaccesibili emoțional în această perioadă și va fi mai greu să ajungem la inima lor. Acolo au loc examinări și reexaminări a propriei vieți.

Foto homepage: NASA images /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri