Venus retrograd în perioada următoare - reîntoarceri în relațiile karmice, dar mai bine tu cu tine și apoi să-ți fie bine

28 Septembrie 2018 publicat în Lifestyle 3 share-uri

În perioada 5 octombrie - 16 noiembrie 2018, Venus retrogradează 2 semne: Scorpionul și Balanța, tranzitând mai întâi semnul Scorpionului (5 octombrie -1 noiembrie) și apoi Balanța. Prima mișcare retrogradă, cea în semnul Scorpionului, este cu precădere puternică și ne va influența covârșitor viețile și sentimentele în această perioadă:

La fiecare 18 luni, Venus, planeta care guvernează sectorul iubirii, al relațiilor, al emoțiilor și al sentimentelor, intră în mișcare retrogradă. Iar atunci când o face, bineînțeles că dragostea și chestiunile inimii se vor afla în prim plan pentru mulți. În perioada 5 octombrie - 16 noiembrie 2018, Venus retrogradează 2 semne: semnul Scorpionului și al Balanței, tranzitând mai întâi semnul Scorpionului din 5 octombrie (la 10 grade) și până pe 1 noiembrie, după care va intra iarăși în semnul Balanței până pe 16 noiembrie.

Fiindcă urmează să pășim în această perioadă și prima mișcare retrogradă a lui Venus, cea în semnul Scorpionului, este cu precădere puternică și ne va influența covârșitor viețile și sentimentele în perioada următoare, iată câteva aspecte pe care este bine să le luăm în considerare:

Venus retrograd: pasiune, tensiuni, dificultăți și confuzii în dragoste

Venus retrograd aduce săptămâni buni de pasiune intensă, dar și creativitate și o perioadă prolifică din punct de vedere artistic. Perioadele în care Venus este retrograd aduc cu ele o reevaluare a valorilor noastre adevărate, a ceea ce prețuim, a persoanelor pe care le prețuim. Trebuie să menționăm că dintre toate semnele în care Venus ar putea fi retrograd, perioadele în care este retrograd în Scorpion sunt cele mai intense, atrăgând după sine transformări profunde. Venus în retrograd ne va arunca din zona de confort în necunoscut, aducând cu sine provocări pe care trebuie să le acceptăm și să le înfruntăm cum putem mai bine.

De asemenea, din cauza unei intersectări a lui Venus cu planeta Marte, tensiunile sexuale pot crește și ele sau se pot canaliza în aspectele lor negative: impulsivitate, lipsa autocontrolului sau chiar în mânie. De multe ori, Venus retrograd poate conduce și către un impas emoțional, dificultăți în a oferi dragoste sau afecțiune, tristețe în dragoste, durere emoțională, întârzieri în a fi cu cineva drag.

Foto: AstroStar /Shutterstock

În plus, vom fi înclinați către ceartă, vom dori ca ceilalți să fie de acord cu noi și în consecință să ne impunem ideile, să facem cumva astfel încât să fie ca noi. Atenție la modul în care ne gestionăm această ostilitate interioară și exterioară căci ne angajăm în bătălii inutile și, la urma urmei, tot noi vom pierde războiul.

Nu ne oprește nimeni să percepem retrogradarea lui Venus din perioada următoare într-o lumină pozitivă, ca pe o pauză binevenită în micile noastre drame amoroase, cele care ne consumă pe interior. De data aceasta Venus retrograd ne obligă să ne acordăm un moment de răgaz, să facem un pas înapoi și să privim din depărtare și dintr-o altă perspectivă ce se întâmplă în interiorul dramelor noastre amoroase și în interiorul vieții noastre în cuplu.

Venus retrograd in Scorpion: Mai întâi vindecați și echilibrați și apoi vă ancorați în noi relații

De asemenea, retrogradarea lui Venus predispune către ancorarea sau reîntoarcerea în trecut în ceea ce privește dragostea. Venus retrograd in Scorpion presupune și dorința obsesivă de a trăi sentimente intense sau atracții puternice, care consumă. Multe persoane vor simți din nou chemarea trecutului și vor resimți dorința de a intra în contact cu un fost partener, de a se reîntoarce la cel alături de care au simțit o puternică conexiune fizică și emoțională sau pur și simplu de a încheia niște socoteli mai vechi.

Karma ne cere socoteală și vrea să ne eliberăm din prinsoarea experiențelor karmice anterioare, nu să le retraim. Mai mult, iubiți mai vechi pot reapărea în viața noastră pur și simplu, dintr-un joc al destinului, complicându-ne viața și relațiile actuale, în care suntem.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri