14 Septembrie 2018 publicat în Lifestyle 325 share-uri

Vei vedea cum fericirea va crește în sufletul tău precum o floricică pe care o îngrijești și căreia îi creezi condițiile necesare să se bucure de viață.

Reguli pentru a găsi fericirea

Regula numărul 6  - Fericirea este în momentul Prezent

Ne petrecm prea mult timp încercând să fim fericiți în viitor sau făcându-ne griji pentru viitor și uităm astfel că… ar trebui să căutăm fericirea în momentul prezent. Acum! Oprește-te din ceea ce faci și gândește-te: Ce îmi aduce fericire acum? Ca și la punctul 2, ar putea fi lucruri mărunte cum ar fi o conversație cu cineva drag sau… cum e unoeri în cazul meu – faptul că mi-a înflorit o floare în balcon. Sau faptul că am posibilitatea de a scrie acest aricol. :)

Regula numărul 7 -  Iubeștre mai mult!

Bogăția ne poate aduce mai multă liniște, e adevărat. Dar cea mai mare bogăție a noastră sunt relațiile sănătoase pe care le avem cu cei din jur. Pentru mine este o binecuvântare faptul că mă atras în jurul meu oameni de calitate: prieteni devotați și susținători. Iubirea lor mă inspiră și mă face să apreciez valoarea pe care conexiunile o au în viața noastră.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Iubirea și bunătatea nu se pierd niciodată. Fac întotdeauna o diferență. Îi binecuvântează pe cei care o primesc și îi binecuvântează pe cei care o oferă.  – Barbara De Angelis

Regula numărul 8 – Făurește-ți un vis măreț și mergi pe calea îndeplinirii lui

Visurile sunt critice. Ne luminează viața. Fără de acestea ne plafonăm, devenim plictisiți și anoști. Dar visurile vorbesc despre sinele nostru suprem, despre persoana care ne dorim din adâncul sufeltului să fim. Visurile sunt sclipirile de viață ale spiritului.

O persoană încetează să mai trăiască atunci când încetează să mai viseze. - Brian Williams

Regula numărul 9 -  Dansează! Fă mișcare!

Este dovedit științific prin numeroase cercetări că cea mai benefică modalitate prin care ne putem conserva starea de bine dar și de a ne prelungi viața este mișcarea.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Fă-ți timp pentru acest element important al vieții. Dansul etse reconfortant, te detensionează, te face să te conectezi cu alți oameni, te umple de endorfine și îți amintește simpla bucurie pe care o simțeai și când erai copil. Dansul îți dă literalmente aripi. Am trăit pe piele mea beneficiile a peste 10 ani de dans și nu cred că am să mă opresc vreodată.

Poți opta și pentru alte forme de mișcare: Yoga, fitness, aerobic, alergare – ai multe opțiuni!

Ca să te convingi, citește și: A fost demonstrat stiintific! Acestea sunt beneficiile dansului pentru sanatate si longevitate

Regula numărul 10 - Petrece mai mult timp în natură

Cea mai sigură cale prin care ne putem rapid recăpăta starea interioară de bine este a merge în natură. Nu îți refuza această plăcere.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Respiră aer curat, mergi în locuri care îți bucură sufletul prin frumusețea lor, infuzează-te de pacea pe care o poți regăsi doar în locurile unde domină verdele, cerul și se aude nestingherit cântecul păsărilor. Îndrăgostește-te de natură și află de ce EUTIERRIA este cel mai nou cuvânt pe care trebuie sa îl introduci în vocabularul tău!

Nu uita...

Natura este Arta lui Dumnezeu.

de Julia Sima


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri