13 Septembrie 2018 publicat în Lifestyle 27 share-uri

Sufletul cere mai devreme sau mai târziu acele lucruri după care tânjește și de care are nevoie.

de Alexandra Șerban

Spui că NU MAI VREI...

Cred că apar și zile ori perioade ca acestea în viața unui om… Din păcate, nu știi cât vor dura și te ia așa, cu un spleen și un nechef de viață încât, încât dacă mai ai ceva minte știi că e bine să taci, că altfel vei aduce multe invective vieții, ție, locului unde ești, și în mare parte la tot ce faci cu viața ta.

Nu mai vrei...

Nu mai ai chef...

Nu mai are rost , viața asta, ce faci, cine ești cu cine ești.. Ți-e greu și să te îmbraci și să mănânci și să faci lucrurile care îți plăceau și îți aduceau bucurie… E ca și cum ai fi un mort… un mort ambulant- asta e expresia.

Foto: Aleshyn_Andrei /Shutterstock

Știi, uneori, la astfel de trăiri îmi sună în cap o voce foarte puternic: Du-te, dom'le, și ai grijă de copiii din Africa sau gândește-te ce înseamnă să nu ai ce mânca, ori un acoperiș deasupra capului, ori o mână ori un picior. Da, știu! Foarte adevărat. Însă crizele când ne cuprind, acolo și atunci, ni se pare că e sfârșitul lumii, cu toate pe care le avem.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

Unii mai credincioși își spun rugăciuni- un panaceu care cât de cât te ține pe linia de plutire (încercat, bifat, adevărat) și te ajută să respiri încă; alții, poate, se dreg doar scoțându-și animalul de companie la plimbare ori poate scriind într-un jurnal, vorbind la radio sau dacă mai au încă prieteni prin apropiere, dacă nu sunt plecați departe- vorbind cu ei.

Uneori orele la psiholog ajută, îți dau un imbold sau poate că, alte dați, nici acelea nu mai ajută. Lumea pare mică pentru tine, te strânge ceea ce ai, ceea ce ai realizat. O fi doar deformarea propriilor ochelari prin care privești realitatea?! Depresie?! Negăsirea locului potrivit?! Criză existențială!? Moment de schimbare a macazului în viața ta sau poate pur și simplu viața îți dă un brânci și te atenționează că nu ești pe calea cea bună și de asta te zguduie din toți rărunchii începând cu viața personală, profesională și apoi relațională?!

Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! Cand copilul este nepoliticos sau lipsit de respect – sfaturi pentru parinti Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Ideea e că nu credeam... însă se întâmplă. Acum și aici! Zguduiala cu arici, i-aș zice, ca să mai râd puțin. Du-te, fato, la sală, zice iar vocea aia cu limba ascuțită din mine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri