12 Septembrie 2018 publicat în Lifestyle 687 share-uri

Pentru toate sufletele care se simt singure și rătăcesc pe alte cărări decât cele destinate cu adevărat sufletului lor, iată câteva rânduri care pot veni ca un balsam vindecător.

Pentru toate sufletele care se simt singure și rătăcesc pe alte cărări decât cele destinate cu adevărat sufletului lor, iată câteva rânduri care pot veni ca un balsam vindecător. Îi aparțin editoarei Rayi Noormega, pasionată de scris și de psihologie, și au fost publicate în revista Thoughtcatalog.com. Sunt însă atât de autentice încât ne-am gândit că merită să le împărtășim cu voi, dragii și dragile noastre….

Rayi Noormega: Când simți că nu mai aparții niciunui loc, amintește-ți următoarele cuvinte...

via Thoughtcatalog.com

Când simți că nu aparții de locul în care te afli chiar acum, sper să îți amintești că nu aparții doar unui singur loc. Sper că știi că ai posibilități nelimitate, doar să fii suficient de curajos încât să ieși din zona ta de confort și să vezi dincolo de zidul tău de frici. Sper să îți dai seama că meriți lumea aceasta întreagă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Sper să îți dai seama că nu aparții societății care nu îți vede adevăratele talente, darurile tale și cât valorezi. Nu aparții societății în care trebuie să îți pui o mască pe față și să pretinzi că ești parte din ea când de fapt tu te-ai pierdut pe tine pe parcurs. Nu aparții unui loc în care trebuie să îndeplinești standardele societății în loc de cele proprii. Nu; nu aparții locului în care trebuie să îți ascunzi adevăratul eu pentru a te potrivi cu el.

Nu aparții locului unde trebuie să depui eforturi pentru a te integra cu el pur și simplu fiindcă locul de care aparții nu îți va cere niciodată să te integrezi în el, pur și simplu o faci.

Foto: Pepgooner /Shutterstock

Aparții locului în care ești apreciat pentru ideile tale, pentru gândurile tale, pentru valorile tale. Aparții locului în care oamenii te acceptă pentru ceea ce ești și cine ești, fără să îți ceară să fii mai mult sau să fii mai puțin. Aparții locului în care ai parte de sprijin pentru a-ți îndeplini visurile, în care ceilalți te ajută să le atingi fiindcă au visuri la fel de mari ca ale tale. Aparții locului în care nu te simți singur sau diferit.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Aparții locului în care poți să îți valorifici potențialul, talentele și pasiunile la maximum fără să te simți judecat. Aparții locului în care poți să explorezi drumurile mai puțin bătătorite și să simți lucrurile pe care nu le-ai mai simțit niciodată. Meriți să simți entuziasmul de a face ceva nou, de a face lucruri care te fac să te simți viu în fiecare zi. Aparții locului în care oamenii săi te încurajează să scapi de nesiguranțele tale și te fac să experimentezi noi aventuri. Aparții locului în care ești încurajat de ceilalți să faci astfel încât ziua să îți aparțină.

Dar mai presus de toate, aparții unui loc în care poți să te iubești pe tine mai mult.

Aparții unui loc în care iubești să fii tu însuți deoarece locul acela te face să te simți că acasă. Aparții unui loc în care nu trebuie să te întrebi dacă trebuie să te schimbi sau viceversa. Aparții unui loc în care oamenii săi nu te fac să te îndoiești de tine însuți, în care au încredere în tine și îți înțeleg valoarea; aparții unui loc în care a fi tu însuți este întotdeauna suficient.

Te rog, amintește-ți că locul de care aparții este de partea cealaltă a fricilor și a nesiguranțelor tale.

Locul de care aparții te așteaptă ca tu să vii, trebuie doar să fii suficient de curajos încât să te miști și să faci o schimbare. Fii suficient de curajos încât să pleci, să îți asumi riscuri, să cunoști chipuri noi și să explorezi noi lucruri.

Amintește-ți că pământul este suficient de mare pentru ca tu să îl explorezi și că sunt 7 bilioane de oameni pe pământ. Nu ai nimic de pierdut fiindcă destinația ta următoare poate fi locul de care aparții. Ai încredere în intuiția ta; dacă simți că locul în care te afli acum nu îți oferă oportunitatea de a evolua, de a te simți iubit și de a fi tu însuți, pleacă.

Fiindcă la urma urmei, vei ști că te afli în locul potrivit când inima ta îți spune să rămâi.

Autor: Rayi Noormega

Sursa: thoughtcatalog.com

Foto homepage: taramara78 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri