30 August 2018 publicat în Lifestyle 220 share-uri

Chakra plexului solar este locul puterii tale, cea care activează puterea ta interioară și voința. Este soarele interior care guvernează metabolismul și îți controlează nivelul de energie.

Cum să îți activezi PUTEREA INTERIOARĂ prin Chakra Plexului Solar

2. Activează Chakra Plexului Solar: Fă ceva ce crezi că idolul tău ar respecta

Cu toții avem idoli. Acești oameni, imaginari sau reali sunt o identificare a Eului nostru superior. Sunt modul cum noi ne proiectăm idealurile și valorile. Sunt acel ansamblu de caracteristici către care noi tindem. Consideră că acești idoli sunt mentorii tăi interiori.

Întreabă-te ce ar face idolul tău într-o situație similară când te simți la pământ sau nesigur/a. Întreabă-te ce ai putea s afaci ca să devii un om mai bun, ce ar respecta idolul tău?

Când îți răspunzi la această întrebare, acționează. Nu trebuie să fie ceva măreț. De fapt, poate să fie ceva atât de simplu că a ajuta pe cineva. Când faci ceva pe care idolul tău ar respecta, îți împuternicești Chakra Plexului solar și o umpli cu putere, zâmbet și încredere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Principiile de bază ale mașinii CNC Bullying in randul copiilor – preventie si sfaturi

Imagine: Shutterstock/ By Gorbash Varvara

Activează Chakra Plexului Solar: Înfruntă-ți Rușinea cu demnitate

Nu am scris întâmplător cuvântul rușine cu majusculă. De obicei, acest sentiment este extrem de copleșitor și ne blochează activitatea Chakrei Plexului solar.

Cu toții simțim rușine dintr-un motiv sau altul. Este o emoție care ne face rău. Dar de fapt este o emoție care ne arată unde am greșit și ne face să ne gândim la ceea ce am putea schimba și îmbunătăți la noi înșine.

Contează foarte tare modul cum ne auto-percepem. Criticul interior ne face adesea un mare deserviciu. Fii obiectiv/ă cu tine însuți/însăți, dar nu te pune la pământ. Critică-te ca un părinte bun și înțelept, nu ca unul care te pedepsește și minimalizează.

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Problema este adesea în interiorul nostru. Adesea, noi simțim rușine atunci când ne urmăm inima sau când alegem să facem acele lucruri care ne pasionează. Chestionează-ți rușinea și nu o lăsă să te devoreze.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri