12:08, 30 August 2018 publicat în Lifestyle 126 share-uri

Chakra plexului solar este locul puterii tale, cea care activează puterea ta interioară și voința. Este soarele interior care guvernează metabolismul și îți controlează nivelul de energie.

Chakra Plexului Solar (MANIPURA) este casa instinctelor tale, este locul care te ajută să te conectezi cu energii divine și înțelepciunea milenară. Când Chakra Plexului Solar este în echilibru, activăm de fapt funcționarea tuturor chakre energetice.

O Chakră a Plexului Solar inactivă te face să te simți letargic și fără de motivația de a acționa și de a-ți îndeplini țelurile. Pe de altă parte, dacă este mult prea activată, te face să sări de la o activitate la alta și să îi domini în mod inconștient pe ceilalți oameni.

Citeste si:
Testul puterii interioare: Ce mesaj divin vei primi de la îngerul...
Testul puterii interioare: Ce...

Imagine: Shutterstock

Imagine homepage: Shutterstock/ Peshkova

Citeste si:
Tăierea și vindecarea Cordonului Eteric - Firul energetic invizibil...
Tăierea și vindecarea...

Există mai multe modalități prin care ne putem balansa chakra plexului solar. Iată-le pe cele mai eficiente dintre acestea:

1. Activează Chakra Plexului Solar: Dansul Chakrei Plexului Solar

Această tehnică este folosită în foarte multe medii – de la zona dansului contemporan, până la terapii de dezvoltare personală sau vindecare prin dans și arta.

De fapt, dansul Chakrei Plexului Solar era folosit încă din vechi timpuri, când războinicii îl dansau pentru a-și echilibra energiile interioare și a-și genera curajul.

Ca să dansezi acest dans trebuie să te lași purtat/a de ritmul melodiei, asemenea unui războinic din antichitate și să îți încarci corpul cu energie și putere. De fapt îți activezi arhetipul războinicului, chiar în mijlocul perioadelor când simți vulnerabilitate și teamă. Acest dans este o formă de meditație și o călătorie interioară către acea parte din tine care știe adevărul și este conștientă de puterea și valoarea pe care o are.

O Chakră a Plexului sănătoasă se simte precum acest arhetip al războinicului și este capabilă să îți asigure curajul de a înfrunta orice obstacol.

Pentru acest dans ai nevoie să îți pui o melodie de împuternicire – aceea care îți place ție cel mai tare. Trebuie să fie o melodie care să simți că îți inspiră cu neînfricare. Cu toții avem astfel de melodii, care ne fac să ne simțim mai bine.

Dacă nu ai nicio idee, noi îți propunem Beat it de la Michael Jackson:

Lasă că muzica sa aprindă focul interior din tine. Chakra plexului solar va genera mișcări puternice în brațe și picioare.  Pe măsură ce cântecul se intensifică, vei simți focul tău interior și puterea elibeartoare pe care o provoacă.

Acest dans te ajută să te eliberezi de tensiune și provoacă un sentiment de pasiune și împuternicire.

Citește mai departe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri